Αθλητισμός

Λούκας Ρομπερτόνε: Το απίθανο σενάριο για Ολυμπιακό

Λούκας Ρομπερτόνε: Το απίθανο σενάριο για Ολυμπιακό
Λούκας Ρομπερτόνε: Η Live Sport βάζει τον Ολυμπιακό στο... κόλπο της απόκτησης του Αργεντινού, κάτι που φαντάζει απίθανο να ισχύει αφού κοστίζει περισσότερα από εφτά εκατομμύρια ευρώ.

Λούκας Ρομπερτόνε: Ο Κώστας Φορτούνης είναι στα… πιτς και ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά, ότι οι επόμενοι μήνες με πιθανές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη μαζί, πολύ δύσκολα θα βγουν μόνο με την παρουσία του Ματιέ Βαλμπουενά, με αποτέλεσμα να έχει ανάγκη έναν παίκτη, που θα μπορέσει να ανταποκριθεί ιδανικά στις ανάγκες. Και να φουλάρει για ένα χαφ. Ο Αργεντίνος, Λούκας Ρομπερτόνε,που μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός μέσος και ως «δεκάρι», είναι σύμφωνα με τη «Live Sport» η λύση που θα ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι» ιδεατά.

Η περίπτωση του 22χρονου «άσου», βέβαια, φαίνεται πολύ δύσκολη τη δεδομένη στιγμή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι πρόσφατα η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είχε επαφή με την ομάδα του, τη Βελέζ Σάρσφιλντ, με την τελευταία να ζητά ένα ποσό γύρω στα 7 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να τον παραχωρήσει. Η πορτογαλική ομάδα, βέβαια, ξεκαθάρισε πως θα κινηθεί για τον ίδιο μόνο αν πουλήσει τον Μπρούνο Φερνάντες, τον οποίο κοστολογεί με 70 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ρομπερτόνε είναι γέννημα-θρέμμα παίκτης της Βελέζ και είχε κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο στα 19 του χρόνια μαζί της. Έχει αναδειχθεί ως ένας από τους αρκετά ταλαντούχους παίκτες της περιοχής, μετρώντας στο σύνολο 41 συμμετοχές, με 10 γκολ και δύο ασίστ σε όλη την τελευταία τριετία.

Αυτό φέρνει τιμή του σε πολύ υψηλά επίπεδα, αφού ίσως το κόστος να ξεπεράσει και τα εφτά εκατομμύρια ευρώ. Κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κινηθεί, αφού δεν πρόκειται να διαθέσει τόσα χρήματα για παίκτη που θα έρθει να παίζει στην ίδια θέση με τον Φορτούνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments