Αθλητισμός

Τζέρεμι Έβανς: Τον ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά ανακοινώθηκε από την Χίμκι

Τζέρεμι Έβανς: Τον ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά ανακοινώθηκε από την Χίμκι
Τζέρεμι Έβανς: Ο Αμερικανός φόργουορντ για τον οποίο είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός, τελικά είναι και επίσημα παίκτης της Χίμκι.

Τζέρεμι Έβανς: Την επιστροφή του Αμερικανού φόργουορντ στην ομάδα μετά από δύο χρόνια ανακοίνωσε η Χίμκι. Ο Έβανς είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Μόσχας και τη σεζόν 2016-17 και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους Ρώσους. Υπενθυμίζεται πως ο Αμερικανός άσος ήταν ο εκλεκτός του Ντέιβιντ Μπλατ για την γραμμή ψηλών του Ολυμπιακού, με την περίπτωση του να απομακρύνεται από τους «ερυθρόλευκους», διότι ο ίδιος ήθελε να εξαντλήσει τις πιθανότητες του να βρει ένα συμβόλαιο στο NBA.

Ο 32άχρονος φόργουορντ είχε αποφασίσει να συμμετέχει στο veterans camp του ΝΒΑ, το οποίο διεξάγεται το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Σε αυτή τη διαδικασία αγωνίζονται παίκτες οι οποίοι ψάχνουν ένα τελευταίο συμβόλαιο στη Λίγκα. Λίγο πριν τα τελευταία κοψίματα των ομάδων του NBA δημιουργούνται κάποιες ανάγκες που τις καλύπτουν μέσω τους vet camp και αυτό ήθελε να εκμεταλλευτεί ο Έβανς. Ωστόσο, φαίνεται πως η πρόταση της Χίμκι ήταν ιδιαίτερα καλή για να μπορέσει να την αρνηθεί ο παίκτης, ο οποίος επιστρέφει πλέον στη Ρωσία. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη σεζόν ο Έβανς έπαιξε στην Νταρουσάφακα μετρώντας 9,7 πόντους, 5,9 ριμπάουντ και 1,2 τάπες σε περίπου 26 λεπτά ανά αγώνα στην Euroleague.

Ναζ Μήτρου-Λονγκ: Έχει δυσκολίες, αλλά θα το παλέψει ο Ολυμπιακός

Παραμένει βασικός υποψήφιος στόχος για τον Ολυμπιακό ο Ελληνοκαναδός γκαρντ, ωστόσο παρουσιάζονται αρκετές δυσκολίες στην περίπτωσή του. Και αυτές έχουν να κάνουν με τον ατζέντη του, ο οποίος είναι ο ίδιος με αυτόν που έχει ο Άξελ Τουπάν. Που ως γνωστόν ο Ολυμπιακός έχει δικαστική κόντρα μαζί του.

Οι ερυθρόλευκοι, πάντως, δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν την υπόθεση του Μήτρου-Λονγκ, από τη στιγμή που ο Μπλατ έχει ζητήσει την απόκτηση του παίκτη. Ο Ελληνοκαναδός combo-guard, ύψους 1,93μ., τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε στους Γιούτα Τζαζ (2017-2019) με τους οποίους είχε μόλις 15 συμμετοχές και κυρίως αγωνίστηκε με τη θυγατρική τους ομάδα στη G-League.

Ο παίκτης αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και εφόσον δεν βρει κάποιο συμβόλαιο στο NBA, που αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος του στόχος, τότε οι Πειραιώτες θα ενδιαφερθούν ακόμα πιο ζεστά με την περίπτωση του 25χρονου, εφόσον ξεπεραστούν τα θέματα με τον ατζέντη του. Αϊζάια Γουάιτχεντ και Τζόρνταν Λόιντ έχουν επίσης προταθεί στους ερυθρόλευκους. Για τον Μήτρου-Λονγκ πάντως ενδιαφέρεται ζεστά και ο Ερυθρός Αστέρας, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το informer.rs, ο 26χρονος Καναδός γκαρντ με τις ελληνικές ρίζες βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας του Μίλαν Τόμιτς, η οποία είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στην Euroleague για να παίξει σημαντικό ρόλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments