Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (25/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (25/7/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (25/7/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (25/7/19).

  • κριός

Η ανακούφιση, η διαβεβαίωση και η απόλαυση, μπορούν να σε συναντήσουν αν αποφασίσεις να πάρεις ένα υπολογιζόμενο ρίσκο στα ερωτικά σου. Για κάποιο χρονικό διάστημα, σκεφτόσουν να περάσεις την γραμμή, αλλά για κάποιο λόγο, δεν το έκανες. Ίσως δεν φαινόταν πως ήταν η κατάλληλη στιγμή ή φοβόσουν πως θα αναστάτωνες τις ισορροπίες, αν ξεκινούσες μια περιπέτεια, για να δεις αν θα συμβεί κάτι εξαιρετικό. Λοιπόν τώρα, διέσχισε τη γραμμή!

  • ταύρος

Η αποφασιστικότητά σου μπορεί να είναι πολύ μεγάλη, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου αυτό το διάστημα. Θέλεις να επιταχύνεις τις εξελίξεις…αλλά αν τις ενθαρρύνεις έντονα, μάλλον θ’ απογοητευθείς. Χαλάρωσε… και έχε πίστη στο γεγονός ότι αυτό που θέλεις να βιώσεις, προσπαθεί να εκδηλωθεί, με τρόπο που τελικά θα σου αρέσει. Το μόνο που χρειάζεται, είναι λίγο παραπάνω χρόνο. Έχε πίστη στις ευτυχείς συγκυρίες!

  • δίδυμοι

Ίσως χρειαστεί να κινηθείς γρήγορα – και ενδεχομένως, σε περισσότερες από μία εξελίξεις – στην ερωτική σου ζωή, αυτή τη στιγμή. Εκεί που είχες πειστεί πως θα είναι προβλέψιμη μία κατάσταση μ’ ελάχιστη πρόοδο, ίσως χρειαστεί να ενεργοποιηθείς έντονα. Ας πούμε ότι αυτό θα μπορούσε να είναι μια εξέλιξη, για την οποία θα είσαι ευγνώμον αργότερα!

  • καρκίνος

Έχεις την υπέροχη κοσμική στήριξη, για να εξασφαλίσεις ότι ένα ερωτικό σχέδιο που αφορά τη σχέση σου ξετυλίγεται σωστά, απαιτώντας ενδεχομένως την απαραίτητη υπομονή. Όπως επιθυμείς να πας από μια στάσιμη κατάσταση σε ένα μόνιμο δεσμό, υπάρχουν πολλά βήματα ανάμεσα, που πρέπει να εξετάσεις. Αυτό που αξίζει να περιμένει κανείς για τα ερωτικά του, πρέπει να ξεκινήσει προσεκτικά και με λογικό τρόπο. Δείξε εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σου, αν σου λέει το ίδιο πράγμα.

  • λέων

Συγκεντρώνοντας λίγη πίστη και ανάλογη προσπάθεια, θα μπορέσεις να φέρεις εκπληκτικές κι ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά σου. Πώς θα ξέρεις αν έχεις επενδύσει αρκετά από το καθένα? Μπορεί να μην είναι εύκολο να απαντήσεις, αλλά το να μη κάνεις τίποτα, σίγουρα δεν είναι επιλογή, τώρα. Η πίστη και η προσπάθεια αν εφαρμοστούν με τον σωστό τρόπο, θα σε βοηθήσουν να δεις πόσο δυνατή είναι στην πραγματικότητα, μια προσωπική φιλοδοξία, που φαινόταν εκτός εμβέλειας.

  • παρθένος

Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, ίσως χρειαστεί να αντλήσεις γνώσεις, από προηγούμενες εμπειρίες. Αυτό που αντιμετωπίζεις ή πρόκειται ν’ αντιμετωπίσεις, μπορεί να είναι κάτι που είχες αντιμετωπίσει και διαχειριστεί, στο παρελθόν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να σταματήσεις να βλέπεις σαν μια άγνωστη πρόκληση, αυτό που εκτυλίσσεται στη σχέση σου τώρα. Μπορείς να πετύχεις μια σημαντική βελτίωση, κοιτώντας πίσω λίγο για να δεις τι ‘δούλεψε’ στο παρελθόν.

  • ζυγός

Αν νιώθεις πως πρέπει να αποδεχθείς ή ν’ αντιμετωπίσεις τους κανόνες που υπάρχουν στη σχέση σου, τότε καλωσόρισέ τους. Γιατί μπορεί να βοηθήσουν εσένα και το ταίρι σου ν’ αξιολογήσετε, τι αλλοιώνει τη σχέση σας. Θα μπορέσεις να προσεγγίσεις ό,τι φαίνεται άκαμπτο. Μπορεί να είναι πιο απαραίτητο, έγκαιρο και χρήσιμο, από ό, τι νομίζεις.

  • σκορπιός

Μια χρήσιμη, ουσιαστική και δυνητικά κομβική συζήτηση, πλησιάζει- και πιθανόν πολύ σύντομα! Όταν ένα ευαίσθητο ζήτημα έχει αγνοηθεί, θα ανακαλύψετε μαζί με τον εραστή σου, πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή, για να συζητηθεί. Να είσαι πρόθυμη να παραμερίσεις όλες τις υποθέσεις που έκανες, και να συμφωνήσεις σε μια μελλοντική πορεία. Αυτό το θέμα μπορεί να συζητηθεί και να τελειώσει γρήγορα, αν το θελήσεις!

  • τοξότης

Συνήθως ανταποδίδεις στα ίσα, με κάθε τρόπο! Ωστόσο, πρέπει να περιορίσεις την καταπολέμηση της φωτιάς με φωτιά, σε μια έντονη συζήτηση με τον εραστή σου. Γιατί η ανταγωνιστική σου ανταπόκριση, θα παρατείνει την ένταση και τη διαφωνία ανάμεσά σας. Γι’ αυτό ανέλαβε να ενθαρρύνεις την συνεργασία σας, ξεπερνώντας τη λεκτική σας αντιπαράθεση. Μπορείς να είσαι εκείνη, που θα λήξει τη διαδικασία.

  • αιγόκερως

Θα τρέφεις μυστικές σκέψεις ή φαντασιώσεις σχετικά με τον τρόπο που θα μπορούσε να είναι η σχέση σου, αν η μονοτονία δεν ήταν τόσο βαρετή. Αν αισθάνεσαι ότι καταλήγεις στη δεύτερη καλύτερη επιλογή, τότε είναι σημαντικό να σταματήσεις αυτές τις σκέψεις. Υπάρχει μια αλλαγή…. αν και αργή. Μόλις η ανάκαμψη επιταχυνθεί, θα νιώσεις διαφορετικά συναισθηματικά. Προς το παρόν όμως, αποδέξου πως οι άνεμοι της αλλαγής, είναι ένα απαλό αεράκι!

  • υδροχόος

Μια συγκεκριμένη ανισορροπία υπάρχει στην ερωτική σου ζωή… σχετικά με το πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις, για τον εραστή σου. Ακόμη και αν δεν ενδιαφέρεσαι να καλύψεις τις ανάγκες σου, προκειμένου οι προσπάθειές σου να βρουν ανταπόκριση, σου αρκεί να ξέρεις πως ο εραστής σου είναι ευτυχισμένος, για να συνεχίσεις να το κάνεις. Θα πρέπει όμως να προσπαθήσετε μαζί με το ταίρι σου, να μιλήσετε… για να μπορέσετε να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες, σε όσα φαίνονται πως είναι πολύ μονόπλευρα.

  • ιχθύες

Τα επερχόμενα γεγονότα θα αναγκάσουν τόσο εσένα όσο και τον εραστή σου, να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις στη σχέση σας, που τις είχατε βολικά αγνοήσει. Η επιφύλαξη ή ο φόβος και από τις δυο πλευρές, μπορεί να ήταν η αιτία που το αποφεύγατε. Καθώς όμως απομακρύνεται η αίσθηση της επιφυλακτικότητας, η ανάγκη για μια ειλικρινή συζήτηση, γίνεται ολοένα και σημαντικότερη!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments