Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (23/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (23/7/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τρίτη (23/7/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τρίτη (23/7/19).

  • κριός

Η κοινωνικοποίηση μπορεί να είναι εκρηκτική, αν θελήσεις να συμμετάσχεις σε πλάνα, οργανωμένα από φίλους ή από τον εραστή σου. Αν είσαι ελεύθερη θα βρεις ένα δυο άτομα, που θα δείξουν ασυνήθιστη προθυμία να γίνουν προξενητές…και δε θα θεωρήσεις πως η προσφορά βοήθειάς τους, υπερβαίνει τις γραμμές. Αν είσαι σε σχέση, θα επωφεληθείς από τις προσφερόμενες κοινωνικές ευκαιρίες που μπορούν να φέρουν διασκέδαση και γέλιο στη σχέση σου. Και τα δύο είναι ισχυρά αφροδισιακά. Αξιοποίησέ τα όσο περισσότερο μπορείς.

  • ταύρος

Μια ευχάριστη εξέλιξη αναμένεται, αν απαντήσεις σε κάποιες αυθόρμητες προσκλήσεις αυτή τη στιγμή. Η προσωπική σου ζωή θα μπορούσε να κινηθεί σε γρήγορους ρυθμούς. Νέα μέρη και πρόσωπα μπορεί να διαδραματίσουν κάποιο ρόλο σ’ αυτό. Θα έχεις επίσης έναν αυξανόμενο κατάλογο φίλων και θαυμαστών που επιθυμούν να συμμετέχεις στα σχέδιά τους και πιθανώς θα ήταν ευχαριστημένοι να γίνουν μελλοντικοί σου σύντροφοι… αν ήθελες!

  • δίδυμοι

Έχεις ένα θαυμάσιο κοσμικό παράγοντα ευδιαθεσίας, που διαπερνά τα ερωτικά σου, και μπορεί να είναι ο καταλύτης για την ευχάριστη και ευτυχισμένη πρόοδο της σχέσης σου. Όσο πιο ευτυχισμένη αισθάνεσαι μέσα σου, τόσο πιο πρόθυμα θα παραμερίσεις πτυχές του παρελθόντος, που δυσχεραίνουν την παθιασμένη σου δυναμική. Εστίασε στους λόγους που θα πρέπει να νιώθεις αισιόδοξη, για το ερωτικό σου μέλλον. Αυτοί οι λόγοι, θα γίνουν σύντομα εμφανείς…. Γι’ αυτό θα τους αγκαλιάσεις.

  • καρκίνος

Μια αίσθηση αδικίας μπορεί να κρέμεται σε μια περιοχή της ερωτικής σου ζωής κι ενδεχομένως ν’ αναρωτιέσαι, γιατί η προσπάθεια δεν ισούται με το αποτέλεσμα. Αλλά με μια πιο γλυκιά επισήμανση, ένας φίλος ή ο σύντροφός σου, θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει την υποστήριξή σου…. και οι αμερόληπτες και λογικές απόψεις σου, θα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται. Αν είσαι σε σχέση, θα νιώσεις ενθουσιασμένη για τα μελλοντικά σου σχέδια…. ειδικά αν αυτά συνεπάγονται επανασύνδεση, με κάποιον από μακριά.

  • λέων

Η συναρπαστική ή ενδιαφέρουσα συζήτηση, θα μπορούσε γρήγορα να γίνει ερωτική… οπότε πρόσεξε! Αν είσαι ελεύθερη, μπορεί να μη χρειαστεί να προσπαθήσεις σκληρά για να διαβάσεις ανάμεσα στις γραμμές, σχετικά με το τι λέει ή προτείνει κάποιος. Αν είσαι σε σχέση, θα ανακαλύψεις ξανά τον ενθουσιασμό του φλερτ και θα ξαναζήσεις συναρπαστικές ή σέξι στιγμές από το ξεκίνημα της σχέσης σου. Τα λόγια σου θ’ ακολουθούνται από πράξεις, για να σε κάνουν ακόμη πιο ελκυστική! Κι αυτό θα αυξάνεται, τις προσεχείς εβδομάδες.

  • παρθένος

Θα ενισχυθούν οι γραμμές επικοινωνίας, με τον εραστή σου. Ενδεχομένως ν’ αντιμετωπιστούν κι ένα ή δύο θέματα που είχατε παραμελήσει. Αυτό μπορεί να οφείλεται στον ευαίσθητο χαρακτήρα του συντρόφου σου ή επειδή η σκόνη δεν έπρεπε ακόμη να καταλαγιάσει, σε ό,τι αφορούσε το σπίτι ή το οικογενειακό δράμα. Μια νέα εποχή αρχίζει, που συνδέεται με τις συνεργασίες και τις ερωτικές σχέσεις. Κι όλα ξεκινούν με νέα επίπεδα ανοχής και εντιμότητας. Άφησε την καρδιά σου, να έχει την πιο δυνατή φωνή…. που της χρειάζεται και της αξίζει!

  • ζυγός

Έχεις διάθεση γι’ ακόμη μια φορά, να διερευνήσεις τις επιλογές που αφορούν τη δημιουργική συνεργασία με τον εραστή σου. Αυτό θα μπορούσε να είναι τόσο απλό, όσο η επιλογή της κουρτίνας για την κρεβατοκάμαρά σας.. Αλλά θα υπάρξουν πιο σέξι επιλογές, αν χρησιμοποιήσεις τη φαντασία ή το δημιουργικό σου ταλέντο! Μαζί με τον εραστή σου, μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι, για το οποίο θα είστε υπερήφανοι! Και θα μπορούσατε επίσης, να σηματοδοτήσετε την έναρξη μιας βαθύτερης συνεργασίας στο μέλλον.

  • σκορπιός

Αν μια περιοχή της ερωτικής σου ζωής, φαίνεται εντελώς άκαμπτη για να προοδεύσει ή αν τα προσωπικά σου σχέδια μοιάζουν μ’ οφθαλμαπάτη, τότε απέφυγε να αντισταθείς, σε ό, τι απαιτεί υπομονή. Αυτό που φαίνεται κολλημένο ή αδιάφορο μπορεί να αλλάξει ξαφνικά… και απαιτεί από σένα να προσαρμοστείς, χωρίς καμιά προειδοποίηση. Προς το παρόν, φιλοσόφησε και δείξε υπομονή. Οποιεσδήποτε καθυστερήσεις είναι προσωρινές…. και θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται, αρκετά σύντομα.

  • τοξότης

Ακόμα κι αν έχεις σταθερές απόψεις για το πόσο καλά γνωρίζεις ένα συγκεκριμένο άτομο, είναι πιθανό, ν’ αλλάξουν. Εκεί που πίστευες ότι υπάρχουν πολύ λίγα ακόμη που θα μπορούσες να ανακαλύψεις για τον εραστή σου, προετοιμάσου να εκπλαγείς! Θα δεις το ταίρι σου με καινούργια μάτια…. ή θα προσφέρεις μια ευκαιρία σ’ ένα πιθανό εραστή, για τον οποίο δεν είχες δείξει κανένα ενδιαφέρον, στο παρελθόν!

  • αιγόκερως

Αν δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα κανένα λόγο ώστε να νιώθεις πιο αισιόδοξη για τη σχέση σου, τότε σύντομα θα νιώσεις εντελώς διαφορετικά. Θα μπορούσες επίσης να βοηθήσεις να δημιουργηθεί ένα νέο επίπεδο προσέγγισης σ’ ένα συγκεκριμένο άτομο, περισσότερο από ό, τι αντιλαμβάνεσαι. Ίσως επειδή αισθάνεσαι πιο άνετα που τον βοηθάς, να αισθάνεται κι εκείνος πιο πρόθυμος να ανταποκριθεί. Αν αφήσεις να μεγαλώσει η αυτοπεποίθησή σου, τότε θ’ αναπτυχθεί και η σχέση σου.

  • υδροχόος

Η χαλαρή ή η ευφυής αντίληψή σου για τη ζωή και οι μοναδικοί τρόποι που έχεις να φέρνεις χαρά και διασκέδαση στη σχέση σου, είναι ιδιότητες που μπορεί να σε κάνουν πιο ελκυστική στα μάτια του εραστή σου. Μπορείς να προσφέρεις ανακούφιση με άλλους τρόπους, στις σοβαρές δονήσεις που διαπερνούν τη σχέση σου. Και θα βοηθήσεις παράλληλα τον εραστή σου, ν’ αλλάξει την αντίληψή του, για κάτι που έχει εξαντληθεί ή έχει μειωθεί τελευταία. Να είσαι η φωτεινή ακτίνα, που μπορείς να είσαι και που έχει ανάγκη τώρα, η σχέση σου!

  • ιχθύες

Η ερωτική σου ζωή έχει την ευκαιρία να γίνει πιο γλυκιά, ακόμα κι αν φαίνεται πολύ μονότονη. Θα δημιουργηθεί θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις σου και ειδικότερα με τον εραστή σου. Καταφτάνουν ενθαρρυντικά κι αναζωογονητικά νέα, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις πρόοδο σε μια ρύθμιση, που χρειαζόταν συζήτηση για κάποιο χρονικό διάστημα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να περιορίσεις κάθε επιθυμία να επισπεύσεις μια διαδικασία ή να πιέσεις για πρόοδο. Εμπιστεύσου πως το σύμπαν, ξέρει τι κάνει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments