Διεθνή

Sophie Turner: H Σάνσα του Game of Thrones «συνελήφθη» topless σε παραλία (pic)

Sophie Turner: H Σάνσα του Game of Thrones «συνελήφθη» topless σε παραλία (pic)
Sophie Turner: Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Public «τσάκωσε» την γνωστή ηθοποιό να κάνει ηλιοθεραπεία topless.

Sophie Turner: H Σάνσα Σταρκ του Game of Thrones πριν από μερικές εβδομάδες παντρεύτηκε κρυφά στο Λας Βέγκας τον αγαπημένο της, τραγουδιστή Joe Jonas. Πρόσφατα οι δύο τους παντρεύτηκαν και επίσημα με τη δεύτερη τελετή γάμου να γίνεται στην Γαλλία, με αρκετούς διάσημους καλεσμένους

Τις τελευταίες ημέρες το ζεύγος απολαμβάνει τις διακοπές του. Αυτές τις μέρες είναι στην Ισπανία. Εκεί ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Public συνέλαβε την γνωστή ηθοποιό να κάνει μπάνιο topless. Οι φωτογραφίες, όπως ήταν αναμενόμενο, κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Sophie Turner – Joe Jonas: Ξαναπαντρεύτηκαν στη Γαλλία – Άκρως ρομαντική η τελετή

Η Sophie Turner και ο  Joe Jonas πραγματοποίησαν δεύτερη τελετή γάμου μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτή τη φορά επέλεξαν ως τόπο για να παντρευτούν μια έπαυλη στη γαλλική επαρχία. Η πρώτη τελετή γάμου για την Turner και τον Jonas είχε γίνει την πρώτη Μαΐου στο Λας Βέγκας.

Η δεύτερη έγινε στην έπαυλη Château de Tourreau και ήταν αρκετά διαφορετική. Το ζευγάρι παρέμεινε ολόκληρη την εβδομάδα στη Γαλλία. Oι καλεσμένοι δεν ήταν πολλοί, ανάμεσα τους ήταν ο Nick και Kevin Jonas, τα αδέλφια του γαμπρού, μαζί με τις Priyanka Chopra και Danielle Jonas, τις συζύγους τους. Επίσης καλεσμένοι ήταν το μοντέλο Ashley Graham και η φίλη και συμπρωταγωνίστρια της Turner στο Game of Thrones, η Maisie Williams, που ήταν μάλιστα και παράνυμφος.

Η Turner επέλεξε μια πολύ διαφορετική εμφάνιση από την τελετή στο Λας Βέγκας. Φορούσε ένα άσπρο νυφικό με μακριά ουρά και επίσης λευκό βέλο. O Jonas επέλεξε μαύρο κοστούμι. Σημειώνεται πως η τελετή πρέπει να ήταν αρκετά κουραστική για τους νεόνυμφους και τους καλεσμένους καθώς η Γαλλία πλήττεται από καύσωνα.

Τις μέρες πριν το γάμο προηγήθηκε pre-wedding δείπνο και πάρτι στην πισίνα του Château de Torreau. Πριν φθάσουν στη γαλλική εξοχή, ο φακός κατέγραψε το ζευγάρι στο Παρίσι. Ακολούθησε selfie με το ερωτευμένο ζευγάρι να φιλιέται με φόντο τον Πύργο του Άιφελ. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ το ζευγάρι είχα αποφασίσει από την αρχή να κάνει έναν ρομαντικό και παραδοσιακό γάμο στην Ευρώπη, όμως ήθελαν πρώτα να παντρευτούν στις ΗΠΑ για πρακτικούς και γραφειοκρατικούς λόγους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments