Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (26/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (26/7/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (26/7/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (26/7/19).

  • κριός

Η στάση σου απέναντι στην αγάπη και το ρομαντισμό μπορεί να είναι ασυνήθιστη.. ίσως και εκκεντρική, αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, αυτό θα σου φανεί πολύ συναρπαστικό! Δεν είσαι υποχρεωμένη να υποτιμήσεις τις ανάγκες ή τις επιθυμίες σου, που δεν είναι ακριβώς παραδοσιακές. Η επιθυμία σου να επιβάλλεις τα όρια της ερωτικής σου ζωής, θα φέρουν εκπληκτικά ερωτικά αποτελέσματα.Στα ζωδια σημερα αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

  • ταύρος

Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις θα σ’ εμποδίσουν να βρεις διασκεδαστικούς τρόπους ώστε να περάσεις όμορφα με τον εραστή σου. Ωστόσο, η απογοήτευση μπορεί να μετατραπεί σε δυσαρέσκεια… κι αυτό το είδος της αρνητικής ενέργειας μπορεί να προκαλέσει άμεση διακοπή, σε οποιαδήποτε εξέλιξη της σχέσης σου. Με περισσότερη θετική ενέργεια και αισιοδοξία, μπορείς να ισορροπήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και τα παθιασμένα σου σχέδια!

  • δίδυμοι

Ίσως να μην μπορείς να καταλάβεις πώς ή γιατί αισθάνεσαι πιο σίγουρη, τώρα. Αλλά προσπάθησε να μην σπαταλάς πολύτιμο χρόνο, αμφισβητώντας τους τρόπους με τους οποίους νιώθεις πιο τολμηρή στο όνομα της αγάπης. Μπορείς να εξερευνήσεις νέους και δυναμικούς τρόπους για να διαμορφώσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου, αυτή τη στιγμή. Αν οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις χρειάζεται να μπουν για λίγο σε δεύτερη μοίρα, ώστε να εστιάσεις στη δημιουργία μιας ευχάριστης ερωτικής ζωής, τότε άλλαξε την επαγγελματική σου ατζέντα, και δράσε τώρα!

  • καρκίνος

Μπορεί να είναι μια εποχή που πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για το αν θέλεις να ζήσεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στα ερωτικά σου. Θα σου είναι εύκολο να συνεχίσεις να παίζεις συνεχώς στο μυαλό σου, κάποιες δυσάρεστες ερωτικές εμπειρίες, από το παρελθόν. Είναι όμως καιρός, να αποβάλεις οποιεσδήποτε δυσάρεστες αναμνήσεις για να ηρεμήσεις…. και να κάνεις ένα τολμηρό βήμα, που ξέρεις ότι έχεις ανάγκη.

  • λέων

Ψάχνεις να βρεις τρόπους με τους οποίους η προσοχή και οι προσπάθειές σου να επικεντρωθούν σε περισσότερες από μία περιοχές του κόσμου σου! Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να προσδιορίσεις, τι μπορεί να γίνει, για να βελτιωθεί η συναισθηματική σου ζωή. Ίσως πιστεύεις ότι τα ερωτικά θέματα, μπορούν να λάβουν την απαραίτητη προσοχή, μόνο όταν είσαι σε θέση να το κάνεις. Ωστόσο, η αντιμετώπιση των αναγκών της καρδιάς σου, μπορεί ειλικρινά να αποκαλύψει δυνατότητες, που θα σε βοηθήσουν να εστιάσεις περισσότερο στις συναισθηματικές και σωματικές σου ανάγκες. Με μια μικρή προσαρμογή στη στάση σου, θα μπορέσεις να βελτιώσεις και τις δύο περιοχές της ζωής σου!

  • παρθένος

Πιστεύεις πως αν στο ταίρι σου κάτι που δε χρειάζεται, θα είναι προς όφελός του αυτή τη στιγμή. Εντούτοις, χρειάζεται και αξίζει να του αποκαλύψεις τα βαθιά σου συναισθήματα! Επειδή αν δε το κάνεις, δε θα μάθεις τι σκέφτεται. Ο εραστής σου, θέλει να μιλήσεις ανοιχτά για τα συναισθήματά σου – γι’ αυτό κάνε το!

  • ζυγός

Μπορεί να φαίνεται πως η ζωή, εμποδίζει την εξέλιξη της σχέσης σου, αυτή τη στιγμή,. Αλλά δίνοντας την δέουσα προσοχή στο δεσμό σου, μπορεί να συμβεί…. αν εστιάσεις περισσότερο σ’ αυτό. Είτε μόνη είτε σε σχέση, θα έχεις την επιθυμία να πειραματιστείς ή να αναλάβεις κάποια ρίσκα. Ενισχύοντας τις προσπάθειές σου στο θέμα του έρωτα και του ρομαντισμού, είναι βέβαιο, ότι θα μετατρέψεις κάτι απλό…σε κάτι υπέροχο. Όμως ποτέ δε θα μάθεις….αν δε δοκιμάσεις!

  • σκορπιός

Παρόλο που πιστεύεις πως κάτι που σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή, βαδίζει ακριβώς όπως το σχεδίασες, μην προσπαθήσεις να δημιουργήσεις περισσότερη δομή σε ό,τι πρόκειται να εκδηλωθεί, πολύ αργότερα. Είναι δυνατόν να ψειρίσεις κάθε λεπτομέρεια στην ερωτική σου ζωή αυτή τη στιγμή και να πιστέψεις πως μπορείς να οδηγήσεις τις καταστάσεις, ώστε να εκδηλωθούν με τον τρόπο που θέλεις. Με τόσο πάθος που προσφέρεται, χαλάρωσε! Και άφησε να εξελιχθούν σταδιακά τα πράγματα. Εμπιστέψου πως ο θεός του έρωτα, σε υποστηρίζει!

  • τοξότης

Με λίγη προσπάθεια, κάτι κουραστικό μπορεί να γίνει συναρπαστικό… αν θελήσεις ν’ αξιοποιήσεις μια ευκαιρία που σου προσφέρεται τώρα. Αν είσαι σε σχέση, τότε ο αγαπημένος σου, θα είναι πρόθυμος να σου αφήσει την πρωτοβουλία, σε μια κοινή σας περιπέτεια. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα νιώσεις εμπνευσμένη, ώστε να ξεπεράσεις τα όρια που έχεις επιβάλλει στον εαυτό σου, για να μπορέσεις να βιώσεις μια συναρπαστική σχέση. Όπως και να ‘χει, ανήκουν στο παρελθόν οι μέρες, που η ερωτική σου ζωή κυλούσε οδυνηρά προβλέψιμη.

  • αιγόκερως

Είτε θελήσεις για λίγο μια απομόνωση από τον εραστή σου, είτε κάποια απόσταση για λίγο διάστημα, θα νιώσεις πως αυτό που συμβαίνει στη σχέση σου, χρειάζεται αξιολόγηση… σ’ ένα επίπεδο, που ίσως δεν έχεις κάνει ακόμα. Λίγη μοναξιά, θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνεις για να κατανοήσεις, αυτό που η καρδιά σου θέλει και χρειάζεται. Έχεις δίκιο να πιστεύεις, ότι αν αφήσεις κάτι να διαιωνίζεται, θα συμβάλλει μόνο στη σύγχυση και την αβεβαιότητά σου.

  • υδροχόος

Θέλοντας να βιώσεις βαθύτερα ή πιο ικανοποιητικά επίπεδα αγάπης και προσοχής στη σχέση σου, θα χρειαστεί να κοιτάξεις μέσα σου αρχικά….κι όχι τους εξωτερικούς παράγοντες. Μπορεί να είσαι τόσο κοντά σε ορισμένες ερωτικές συνθήκες, που σου είναι δύσκολο να εντοπίσεις τις ανισορροπίες που υπάρχουν. Έχεις εστιάσει πολύ έντονα στις ανάγκες του εραστή σου, σε βάρος των δικών σου. Αυτό όμως είναι άδικο, ανθυγιεινό και περιττό.

  • ιχθύες

Αν νιώθεις πως βρίσκεσαι σ’ ένα σταυροδρόμι στην ερωτική σου ζωή, τότε αυτό είναι ενθαρρυντικό. Ο Κόσμος υπονοεί ότι εκεί πρέπει να είσαι. Ήρθε η στιγμή, για να απελευθερωθείς από ορισμένους φόβους και να αφήσεις πίσω σου μερικές άσχημες εμπειρίες του παρελθόντος, για να βοηθήσεις την ερωτική σου ζωή, ν’ ανθίσει. Πρέπει να πάρεις μια απόφαση, σχετικά με τις νέες εμπειρίες που σου προσφέρονται. Ωστόσο, η παθιασμένη περιπέτεια που περιμένει…. θα σε καθησυχάσει. Και οι σύντομες δυσκολίες που ίσως προκύψουν, θα πρέπει ν’ αντιμετωπιστούν και να λυθούν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments