Πολιτισμός

Formula 1: Το Netflix θα μας βάλει ξανά στα “παρασκήνια” (vid)

Formula 1: Το Netflix θα μας βάλει ξανά στα “παρασκήνια” (vid)
Formula 1: Σε λίγους μήνες θα προβληθεί το δεύτερο βίντεο - ντοκιμαντέρ της δημοφιλούς πλατφόρμας, με θέμα τον βασιλιά των μηχανοκίνητων σπορ.

Formula 1: Το Netflix ασχολείται δεόντως με τα μηχανοκίνητα σπορ, οπότε δεν θα προκαλέσει εντύπωση σε κανέναν το γεγονός πως σε λίγους μήνες, εντός του 2020 θα δούμε το δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ Formula 1: Drive to Survive. Το εν λόγω βίντεο παρουσίαζε τα παρασκήνια και τις ιδιαίτερες στιγμές της περασμένης σεζόν στην F1, προβάλλοντας γεγονότα και καταστάσεις οι οποίες είχαν μείνει αθέατες στο κοινό. Η απήχηση ήταν τεράστια και ως εκ τούτου, η δημοφιλής πλατφόρμα ψυχαγωγίας θα επαναλάβει το εγχείρημά της.

Στο νέο Drive to Survive, το οποίο θα βγει στις αρχές του επόμενου έτους, θα έχουμε τη συμμετοχή όλων των ομάδων, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στο πρώτο μέρος, όταν οι Mercedes και Ferrari επέλεξαν να απέχουν από το πρότζεκτ, θέλοντας μάλλον να στρέψουν το βλέμμα τους στο αγωνιστικό σκέλος της υπόθεσης. Στο ντοκιμαντέρ που μπήκε στα “προσεχώς” του Netflix θα δούμε πολλά και αναμένεται να ενθουσιαστούμε από αρκετά στοιχεία, τα οποία έμεναν στην αθέατη πλευρά, προτού “φωτιστούν” από το ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρότζεκτ του Netflix.

Οι φήμες για το μέλλον του Φέτελ

Ο Φέτελ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, αλλά τον τελευταίο καιρό υπάρχουν φήμες που θέλουν τις δυο πλευρές να θέλουν να χωρίσουν τους δρόμους τους νωρίτερα. Το σενάριο αναφέρει ότι η φετινή σεζόν θα είναι η τελευταία για τον Γερμανό με τα κόκκινα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Αυστραλία, η Ferrari βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Φέτελ, ο οποίος θα έχει σαφώς τη θέση του οδηγού νούμερο 2 στην ομάδα, πίσω από τον Λεκλέρ.

Οι Αυστραλοί αναφέρουν μάλιστα ως πιθανούς διαδόχους του Γερμανού στη Scuderia τον συμπατριώτη τους Ντάνιελ Ρικιάρντο και τον Βάλτερι Μπότας, του οποίου το συμβόλαιο με τη Mercedes λήγει στο τέλος του 2019 και μάλλον δεν θα ανανεωθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments