Video

Formula 1: Το χτύπημα του Ρικιάρντο στα γεννητικά όργανα τον Σάινθ (vid)

Formula 1: Το χτύπημα του Ρικιάρντο στα γεννητικά όργανα τον Σάινθ (vid)
Formula 1: Το περιστατικό ανάμεσα σε Ρικιάρντο και Σάινθ σημειώθηκε λίγη ώρα πριν από την έναρξη του βρετανικού Grand Prix.

Formula 1: Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο που είναι γνωστός για τα πειράγματά του,  χτύπησε στα γεννητικά όργανα τον Σάινθ την ώρα που εκείνος έδινε συνέντευξη πριν από το Βρετανικό Grand Prix. Ο Αυστραλός πιλότος της Renault είδε τον ανυποψίαστο Σάινθ να δίνει συνέντευξη μαζί με τον Λάντο Νόρις και βρήκε την ευκαιρία να… κάνει την κίνησή του. Πέρασε λοιπόν σκυφτός μπροστά από την κάμερα χτύπησε τον Ισπανό στα γεννητικά όργανα κι άρχισε να τρέχει. Αμέσως, ο Σάινθ άρχισε να τον κυνηγά και πρόλαβε να του ρίξει μία κλωτσιά με τους δύο οδηγούς να ξεσπούν σε γέλια.

Formula 1: Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

Formula 1: Θρίαμβος για τον Χάμιλτον

Ο Λιούις Χάμιλτον της Mercedes κατάφερε να θριαμβεύσει για ακόμη μία φορά στο γκραν πρι της Βρετανίας, στην πίστα του Silverstone, καθώς τερμάτισε ξανά πρώτος, παίρνοντας για έκτη φορά την καρό σημαία στον αγώνα της χώρας του. Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε ακόμα μία νίκη στη φετινή Formula 1 και βάζει πλώρη για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Ο Χάμιλτον έφτασε έτσι στους 223 βαθμούς στο πρωτάθλημα και αποσπάστηκε στο +39 από τον Μπότας, ενώ ακολουθούν Φερστάπεν, Φέτελ και Λεκλέρκ με 136, 123, 120 αντίστοιχα. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Φινλανδός και «ομόσταυλος» του στη Mercedes, Βαλτέρι Μπότας, και στην τρίτη θέση τον Σαρλ Λεκλέρκ της Ferrari. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Γκασλί, Φερστάπεν, Σάινθ, Ρικιάρντο, Ραϊκόνεν, Κβίατ, Χούλκενμπεργκ. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ολοκλήρωσε ένα καταστροφικό τριήμερο για τον ίδιο, τερματίζοντας 16ος, μετά από το τρακάρισμα που είχε με τον Φερστάπεν στον 38ο γύρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments