Αθλητισμός

Αγιά Σοφιά: Αλλάζει το χρονοδιάγραμμα της υπογειοποίησης

Αγιά Σοφιά: Αλλάζει το χρονοδιάγραμμα της υπογειοποίησης
Αγιά Σοφιά: Ξεκινούν σύντομα τα έργα, αναρτήθηκε στη "Διαύγεια" η σχετική εγκύκλιος.

Αγια Σοφιά: Το Σάββατο, 27 Ιουλίου, αναρτήθηκε στη “Διαύγεια” η σχετική εγκύκλιος που αφορά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και την υπογειοποίηση της Αγια Σοφιάς. Η εξέλιξη ήταν άκρως θετική για τους ιθύνοντες του έργου, τη διοίκηση της ΑΕΚ αλλά και τους οπαδούς, καθώς τα έργα υπογειοποίησης ξεκινούν άμεσα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο αθλητικός Τύπος, εκτιμάται ότι μπορεί να χρειαστεί λιγότερος χρόνος για την ολοκλήρωση του πρότζεκτ.

Συγκεκριμένα, οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για διάστημα 14 μηνών, ενώ οι τωρινές τονίζουν ότι ίσως να μη χρειαστούν πάνω από 10 μήνες για να ολοκληρωθεί το έργο. Το ακραίο αλλά και πιο αισιόδοξο σενάριο είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες σε ένα διάστημα εννέα μηνών αν και το πιο ασφαλές ενδεχόμενο είναι να χρειαστούν 10 με 12 μήνες.

Εντόπισε εξτρέμ η ΑΕΚ

Στα αγωνιστικά νέα,  ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος, συνεχίζει να αναζητά υποψήφιους στόχους για την καλυτέρευση του ρόστερ, με δημοσίευμα της LiveSport να αναφέρει ότι ο ίδιος έχει βρει μια πολύ καλή περίπτωση για τα εξτρέμ από τη Λατινική Αμερική. Το δημοσίευμα δεν αποκαλύπτει το όνομα του ποδοσφαιριστή, ωστόσο τονίζει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία και έχει σημαντική προοπτική εξέλιξης.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ενημέρωσε τον προπονητή της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή και οι δύο άνδρες εξέτασαν με λεπτομέρειες το scouting report του, ώστε να φανεί εάν θα κάνουν κίνηση ή όχι για την περίπτωση που άρεσε στον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου. Εκεί φάνηκαν και τα πρώτα εμπόδια για το θέμα, όχι για αγωνιστικούς, αλλά για ιδιοκτησιακούς λόγους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments