Διεθνή

Μπρούκλιν: Το πάρτι κατέληξε σε τραγωδία – Ένας νεκρός και 11 τραυματίες

Μπρούκλιν: Το πάρτι κατέληξε σε τραγωδία – Ένας νεκρός και 11 τραυματίες
Μπρούκλιν: Τραγική ήταν η εξέλιξη ενός πάρτι, καθώς ένας 38χρονος έχασε τη ζωή του και 11 άτομα τραυματίστηκαν λόγω πυροβολισμών.

Μπρούκλιν: Αιματηρό σκηνικό στήθηκε στη συνοικία, καθώς ένας άνδρας 38 ετών έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς που μετέτρεψαν ένα πάρτι σε τραγωδία. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, ο δράστης ήταν ένας και δεν έχει ακόμη συλληφθεί, έπειτα από την ενέργεια που αφαίρεσε τη ζωή από έναν άνδρα και τραυμάτισε άλλους έντεκα. Άνθρωπος που ήταν παρών στο πάρτι δήλωσε χαρακτηριστικά: “Άκουσα πυροβολισμούς και έπεσα κάτω”.

Ασθενοφόρα έσπευσαν άμεσα στο σημείο, μεταφέροντας έξι τραυματίες σε κοντινά νοσοκομεία, με τον έναν να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το τραγικό γεγονός σχολιάστηκε από τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάσιο, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά στο ποστάρισμά του στο Twitter:

“Τρομακτικοί πυροβολισμοί διέλυσαν μια ειρηνική εκδήλωση γειτονιάς. Η καρδιά μας είναι με τα θύματα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κρατήσουμε αυτή την κοινότητα ασφαλή και τα όπλα μακριά από τους δρόμους μας”.

Δείτε εδώ βίντεο από το σημείο μετά τους πυροβολισμούς.

Έπεσε οροφή σε κλαμπ στη Νότια Κορέα

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και αρκετοί τραυματίστηκαν- ανάμεσά τους αθλητές που μετέχουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου- όταν κατέρρευσε οροφή σε κλαμπ στην πόλη Γκουανγκζού στη Νότια Κορέα.

Τη ζωή τους έχασαν δύο Νοτιοκορεάτες. Οι νεκροί ήταν 38 και 27 ετών και δεν ήταν αθλητές. Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν στις 2 τα ξημερώματα (ώρα Νότιας Κορέας), όταν κατέρρευσε η οροφή, με αποτέλεσμα να παγιδευτούν αρκετοί άνθρωποι που διασκέδαζαν εκείνη την ώρα στο κλαμπ. Εννιά αθλητές τραυματίστηκαν, κανένας τους σοβαρά.

Ήταν τέσσερις Αμερικανοί, δύο Νεοζηλανδοί, ένας Ολλανδός, ένας Ιταλός και ένας Βραζιλιάνος. Πρόκειται για παίκτες του πόλο, με εξαίρεση τον τελευταίο. Η πόλη Γκουανγκζού είναι περίπου 330 χλμ. νότια της πρωτεύουσας της Νότιας Κορέας, της Σεούλ, και φιλοξενεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, το οποίο ολοκληρώνεται την σήμερα, Κυριακή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments