Video

Στέφανος Τσιτσιπάς: Γλίτωσε στο «τσακ» ο Έλληνας τενίστας – Παραλίγο να τον χτυπήσει αμάξι (vid)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Γλίτωσε στο «τσακ» ο Έλληνας τενίστας – Παραλίγο να τον χτυπήσει αμάξι (vid)
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας γλίτωσε την τελευταία στιγμή από σοβαρό ατύχημα.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρα από το τένις αγαπάει και το youtube, στο οποίο διατηρεί ένα πολύ ενεργό κανάλι, όπου ανεβάσει συχνά vlogs από τα ταξίδια του. Στο νέο βίντεο που ανέβασε ο Στέφανος έκανε γνωστό ότι γλίτωσε την τελευταία ένα τρακάρισμα στους δρόμους του Μονακό. Το συμβάν μάλιστα καταγράφηκε από την κάμερα του Έλληνα τενίστα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέγραφε τον εαυτό του πάνω στο ηλεκτρικό του skateboard, δείχνοντας να απολαμβάνει τη βόλτα στους δρόμους του Μόντε Κάρλο. Κάποια στιγμή μία πανάκριβη Rolls Royce πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του και λίγο έλειψε να τον χτυπήσει. Ο Τσιτσιπάς με πολύ γρήγορα αντανακλαστικά πήδηξε από το ηλεκτρικό skateboard και έφυγε από την πορεία του αμαξιού γλιτώνοντας κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή

Δείτε το παραλίγο ατύχημα του Στέφανου Τσιτσιπά:

Μαρία Σάκκαρη: “Η επιτυχία δεν άλλαξε τον Στέφανο – Είναι ο ωραιότερος τύπος”

Η Ελληνίδα τενίστρια παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη και μίλησε για την ίδια και τον Στέφανο Τσιτσιπά, τις μαμάδες τους που έπαιζαν μαζί και το τένις στην Ελλάδα, αλλά και τη σχέση της με το άθλημα από μικρή ηλικία. Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σε δηλώσεις της στο ΤennisHead.Net αναφέρθηκε στον Στέφανο, αλλά και στο τένις που γίνεται όλο και πιο αγαπητό στην Ελλάδα, ενώ μίλησε και για τις υψηλές προσδοκίες που έχει δημιουργήσει τόσο εκείνη αλλά και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Γνωρίζω τον Στέφανο από τότε που ήταν παιδί. Ξέρω όλη του την οικογένεια. Οι μαμάδες μας έπαιζαν μαζί. Είναι ένα σπουδαίο παιδί. Είναι ο ωραιότερος τύπος. Μερικοί παίκτες αλλάζουν όταν έχουν επιτυχία, αλλά εκείνος όχι. Ο Τσιτσιπάς είναι ο ίδιος τύπος που ήταν πριν από πέντε χρόνια».

  • Η Σάκκαρη τόνισε πως όπου κι αν πηγαίνει να αγωνιστεί, αισθάνεται σαν να είναι… σπίτι της:

«Υπάρχουν Έλληνες παντού. Όταν παίζω στη Μελβούρνη, τη Νέα Υόρκη, το Σινσινάτι, το Μόντρεαλ ή αλλού. Πάντα έχω μεγάλη υποστήριξη. Συχνά βλέπεις ελληνικές σημαίες και οι οπαδοί κάνουν πολύ θόρυβο. Μου αρέσει πολύ. Σε μερικούς αντιπάλους μου δεν τους αρέσει, αλλά υπάρχουν πολλοί οπαδοί από άλλες χώρες που είναι ακριβώς ίδιοι», πρόσθεσε.

  • Για τις υψηλές προσδοκίες που έχουν δημιουργήσει οι επιτυχίες των αθλητών:

 «Επειδή έχουμε περάσει πολλά πράγματα στο παρελθόν ως χώρα, νομίζω ότι στους Έλληνες μας αρέσει όταν οι αθλητές μας είναι πολύ παθιασμένοι και φλογεροί».

  • Για το ξεκίνημά της στο τένις: 

«Πραγματικά άρχισα να παίζω τένις επειδή έπαιζε ο αδερφός μου. Μου άρεσε πολύ και στη συνέχεια ρώτησα τη μαμά μου αν μπορούσα να παίζω περισσότερο. Ξεκίνησα να παίζω με τον παππού μου. Ήθελα να παίζω κάθε μέρα. Η μητέρα μου δεν ήθελε κανένα από τα παιδιά της να παίξουν τένις. Ήξερε ότι πρέπει να θυσιάσεις πολλά για να παίξεις τένις. Δεν θέλησε να υποφέρουμε. Όταν ήμουν 14 ετών και άρχισα να έχω καλά αποτελέσματα σε επίπεδο κάτω των 14 ετών, άρχισα να το σκέφτομαι πολύ. Έπαιζα καλά. Κέρδισα το πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών όταν ήμουν 14 ετών. Τότε λοιπόν άρχισα να σκέφτομαι: “Εντάξει, ας τελειώσουμε το σχολείο και τότε θα δούμε τι θα κάνουμε”», συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι η Λένα Δανιηλίδου, ήταν ένα από τα παιδικά της ινδάλματα. «Πάντα ήθελα να κάνω αυτό που έκανε», είπε.

  • Για την προσπάθεια που κάνει η ίδια και ο Τσιτσιπάς να μπει το τένις στην καρδιά των Ελλήνων:«

Προφανώς δεν είναι ποδόσφαιρο ή μπάσκετ, τα οποία είναι κορυφαία στην Ελλάδα, αλλά νομίζω ότι το τένις μπορεί να είναι το τρίτο άθλημα της χώρας», ανέφερε. «Το τένις δεν έλειπε ποτέ στην τηλεόραση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments