Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (28/7/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (28/7/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ερωτικά των 12 ζωδίων για σήμερα, Κυριακή 28/7/19.

Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ερωτικά των 12 ζωδίων για σήμερα, Κυριακή 28/7/19.

Κριός

Αυτό που φαίνεται βουνό στη σχέση σου, θ’ αποκαλυφθεί πως είναι μία μικρή ενόχληση, αν προσπαθήσεις ν’ αλλάξεις στάση. Ένα ζήτημα διακινδυνεύει να ενταθεί αυτή τη στιγμή και μπορείς αν θέλεις, να αντιδράσεις αρνητικά ή θετικά. Είναι σημαντικό που δεν εντείνεις τις άμυνές σου και δεν επιθυμείς συγκρούσεις. Εφόσον βεβαιωθείς ότι το πάθος επικεντρώνεται θετικά, τότε μπορείτε να περάσετε μαζί από την άλλη πλευρά αυτής της χαοτικής κατάστασης, αλώβητοι.

Ταύρος

Θα νιώσεις πως ένα ρομαντικό σου σχέδιο, είναι περισσότερο μια φαντασίωση παρά κάτι που στηρίζεται στην πραγματικότητα.

Όμως θα είναι πιο εφικτό ή πραγματοποιήσιμο, απ’ ό,τι νομίζεις. Ένα ανοιχτό μυαλό και περισσότερη διάθεση για τόλμη και περιπέτεια, μπορεί να μεταφέρει εσένα και τον εραστή σου, σε νέα συναρπαστικά επίπεδα. Λίγη συνεργασία μεταξύ σας, μπορεί να κάνει αυτό το όραμα πραγματικό… και μαζί, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε κάτι συναρπαστικό ή θεαματικό.

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να αποφύγεις τις αμφιβολίες και να εμπιστευτείς ότι ένα τολμηρό βήμα, είναι η σωστή κίνηση!

Δίδυμοι

Μπορεί να νιώσεις επιπλέον συναισθηματική αυτή τη στιγμή, και για καλό λόγο. Στο μυαλό σου θα επαναλαμβάνονται αγαπημένες αναμνήσεις, που θα σε εμπνεύσουν για το παρόν. Οποιοσδήποτε – ή οτιδήποτε – σ’ έκανε ευτυχισμένη στο παρελθόν, θα σε βοηθήσει να κερδίσεις μια καινούργια προοπτική στην τωρινή ερωτική σου σχέση.

Προσπάθησε να μη δεις αυτή τη βόλτα στο παρελθόν, σαν άσκοπη ή μη παραγωγική. Κάτι πολύτιμο περιμένει, αν λειτουργήσεις κατ’ αυτόν τον τρόπο!

Καρκίνος

Η αγάπη και ο ρομαντισμός θα είναι «ένα βήμα μπροστά, δύο πίσω». Έτσι τουλάχιστον, θα σου φαίνεται αυτή τη στιγμή. Μπορεί τη μια στιγμή να νιώθεις φιλόδοξη και αμέσως μετά να γίνεσαι προσεκτική και αμυντική.

Αυτή η προσέγγιση θα σε εξυπηρετήσει τώρα, επειδή θα κερδίσεις με κάτι που ξετυλίγεται ή προχωράει με το ρυθμό που σου ταιριάζει. Αφού αποφασίσεις να κάνεις το βήμα, να ξέρεις πως αναμένεται να είναι ένας θαυμάσιος προορισμός!

Λέων

Παρόλο που ξέρεις πού θέλεις να οδηγηθεί η σχέση σου- διανοητικά ή σωματικά- δε χρειάζεται το ταξίδι να είναι βιαστικό. Υπάρχουν οφέλη αν ακολουθήσεις μια αργή, προσεκτική ή μεθοδική προσέγγιση για την επίτευξη του παθιασμένου δυναμικού σου. Η προσαρμογή ή η αντιμετώπιση κάποιων αλλαγών σε μια άλλη περιοχή του κόσμου σου μπορεί να είναι απαραίτητη, πριν κάνεις ένα συναισθηματικό βήμα με αυτοπεποίθηση. Γι’ αυτό….με την ησυχία σου!

Παρθένος

Τα οφέλη της σχέσης σου θα τα δεις ξεκάθαρα αυτή τη στιγμή και έχεις δίκιο που παραδέχεσαι πως η συνεργασία με το ταίρι σου, θα σας οδηγήσει σε κάτι εντυπωσιακό. Μπορεί να είναι το δικό σου όραμα που εμπνέει τον εραστή σου… και μαζί θα ενώσετε τις δυνάμεις σας για να μετατρέψετε τη φαντασίωσή σου, σε κάτι πραγματικό. Αν συνδυάσεις και τα σωστά επίπεδα πίστης, προσπάθειας και υπομονής…. τότε ετοιμάσου να εκπλαγείς!

Ζυγός

Η ηθική σου πυξίδα και η ακεραιότητά σου, θα μεταμορφώσει τη σχέση σου. Είσαι σε θέση να συνδυάσεις θάρρος και αρμονία, μ’ ένα τρόπο που μπορεί να διαμορφώσει ή να ενισχύσει τη σχέση σου. Το βάρος για να γίνει κάτι τέτοιο, μπορεί να πέσει στους ώμους σου, αλλά η βελτίωση ή η πρόοδος που θα φέρεις…. θα είναι αναμφισβήτητη!

Σκορπιός

Η περιέργεια μπορεί να μεταμορφωθεί σε δράση αυτή τη στιγμή! Ειδικά αν είσαι ελεύθερη κι ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο άτομο. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το αν είσαι μόνη ή σε σχέση, θα είσαι αισθητά πιο αποφασισμένη, να αλλάξεις την εστίασή σου! Κι αντί ν’ αναρωτιέσαι τι θα μπορούσε να είναι εφικτό….η αλήθεια γι’ αυτόν που σ’ ενδιαφέρει, θα προσδιορίσει και τα γεγονότα. Πίστεψε πως έχεις βοήθεια από το σύμπαν …και δεν πρέπει να φοβάσαι τίποτα!

Τοξότης

Η υπερηφάνεια σου θα εμποδίσει την υποστήριξη ή τις χρήσιμες γνώσεις που θέλει να σου προσφέρει ο εραστής σου, με μεγάλη προθυμία. Η ανεξάρτητη πλευρά σου θα «κλωτσήσει» και θα νιώσεις εξαιρετικά αποφασισμένη, να κάνεις ή να αντιμετωπίσεις κάτι, σόλο. Θα είναι όμως απείρως ευκολότερο αν δεχτείς την προσφορά βοήθειας, σε οποιαδήποτε μορφή της. Ο εραστής σου είναι πρόθυμος να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο! Και αυτή η προσφορά, θα είναι το είδος της βοήθειας, που θα νιώσεις ευγνωμοσύνη που τη δέχτηκες.

Αιγόκερως

Θα έχεις μια σαφή ιδέα για το τι θα χρειαστείς, για να πετύχεις ένα φιλόδοξο ρομαντικό στόχο. Αν και είναι χρήσιμο που θα το ξεκαθαρίσεις, θα νιώσεις μεγάλη ανυπομονησία για να γίνει γρήγορα η πρόοδος στη σχέση σου. Ψάξε μέσα σου και θα καταλάβεις πως ο ένοχος για τις γρήγορες αλλαγές, είναι μόνο η ανασφάλειά σου. Μια πιο ήπια προσέγγιση από πλευρά σου, θα σε εξυπηρετήσει… αναμφίβολα.

Υδροχόος

Παρόλο που η δημιουργία ή η διατήρηση της αρμονίας στη σχέση σου, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πως υπάρχει κάτι που θα σε αναγκάσει να παραιτηθείς, θα εκπλαγείς από το τι μπορεί να καταφέρεις με μια μικρή αλλαγή στάσης. Αυτό μπορεί να απαιτεί να είσαι λιγότερο αμυντική και πιο ευέλικτη ή πιο συνεργάσιμη. Θα αποκτήσεις χρήσιμες πληροφορίες για το τι μπορείς να κάνεις, για να φέρεις περισσότερη ευτυχία και εκπλήρωση στα ερωτικά σου ζητήματα. Μην υποτιμάς πόσο μεγάλη μπορεί είναι, μια μικρή αλλαγή σκέψης.

Ιχθύες

Η επιθυμία σου ν’ αναλάβεις δράση στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να αντικατασταθεί με την ανάγκη επιβράδυνσης και απολογισμού! Τόσο του παθιασμένου ταξιδιού, όσο και του προορισμού σου. Κάνοντας βήματα χωρίς να λάβεις υπόψη τη νέα προοπτική που κερδίζεις με τα ερωτικά σου, θα συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να είσαι λιγότερο ορμητική. Με την υπομονή, έρχεται και η σαφήνεια. Άφησε αυτό να σε βοηθήσει, για να προσδιορίσεις προς τα πού σε προτρέπει η καρδιά σου να πας – ή με ποιον.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments