Αθλητισμός

Δημήτρης Μελιόπουλος: Ψάχνει λύση για το μέλλον του

Δημήτρης Μελιόπουλος: Ψάχνει λύση για το μέλλον του
Δημήτρης Μελιόπουλος: Το παρασκήνιο με τον νεαρό ποδοσφαιριστή και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Δημήτρης Μελιόπουλος: Πριν από λίγους μήνες, ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης του νεαρού ποδοσφαιριστή για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, επιβραβεύοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Ξάνθη και παράλληλα επιβραβεύοντας το ταλέντο του. Ο Μελιόπουλος πάντως, δεν βρήκε αυτό που έψαχνε στον ΠΑΟΚ, καθώς κόπηκε από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και αναγκάζεται να ψαχτεί για αλλού, είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό, ούτως ώστε να πάρει -ως δανεικός- παιχνίδια στα πόδια του και να πείσει τον ΠΑΟΚ ότι αξίζει να βρίσκεται σε μία από τις επόμενες “εκδόσεις” του ρόστερ.

Πάντως, η αναζήτηση δεν οδεύει και τόσο καλά για τον Μελιόπουλο, καθώς σύμφωνα με τη Sportime, αναζητά ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός των τειχών και μέχρι στιγμής δεν έχει βρει αυτό που αναζητά. Ο Μελιόπουλος αποτέλεσε ουσιαστικά επιλογή Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο πρώην κόουτς του ΠΑΟΚ να τον έχει στα υπόψιν του από την περίοδο που συνεργάζονταν μαζί στην Ξάνθη. Όπως χαρακτηριστικά είχε γραφτεί στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Μελιόπουλο:

“Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε γοητευθεί από την πρώτη στιγμή που τον είδε στην προπόνηση. Λίγο πριν φύγει από την Ξάνθη, έπλεξε το εγκώμιό του και δύο χρόνια μετά τον συναντά και πάλι, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να τον θέσει υπό τις οδηγίες του».

Φυσικά, ο Ρουμάνος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του «δικεφάλου». Όμως, έχει ενδιαφέρον αυτό που είχε σχολιάσει για τον νεαρό άσο.

«Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Δημήτρης Μελιόπουλος, της ομάδας Κ17 της Ξάνθης έχει τον χαρακτήρα και τα προσόντα για να ξεχωρίζει. Πρώτα εκτιμώ τον χαρακτήρα του και το πάθος και τη θέληση του να δουλέψει και να πετύχει και μετά όλα τα υπόλοιπα, όπως το ταλέντο». Τις τελευταίες δύο σεζόν ο Μελιόπουλος κατέγραψε 36 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τη φανέλα της Ξάνθης”.

O απαρηγόρητος Πασχαλάκης

Ο Έλληνας πορτιέρε του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κλείσει με… clean sheet το φιλικό με τη Φορτούνα Σιτάρντ, όμως ένα λάθος του οδήγησε τους αντιπάλους στο να σκοράρουν. Ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ έφερε… βαρέως το εν λόγω λάθος, το οποίο μπορεί να συμβεί στον καθέναν εδώ που τα λέμε και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου επέλεξε να καθίσει σκεπτικός στον πάγκο, δείχνοντας απαρηγόρητος.

Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα inpaok.gr, ο κόουτς τερματοφυλάκων του «Δικεφάλου του Βορρά», Γιώργος Σκιαθίτης έσπευσε δίπλα του για να του μιλήσει και να τον παρηγορήσει, ούτως ώστε να βγει πιο δυνατός στο δεύτερο ημίχρονο. Όσο για το αν… στοίχισε, έστω και σε φιλικό επίπεδο, το γκολ που δέχθηκε ο Πασχαλάκης; Για τον ΠΑΟΚ… ούτε γάτα, ούτε ζημιά, καθώς η ομάδα του Φερέιρα έκανε… πάρτι επικρατώντας με σκορ 5-1 της Φορτούνα Σιτάρντ!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments