Θέσεις Εργασίας

Προσλήψεις σε όλη την Ελλάδα: Θέσεις εργασίας σε Public, Jumbo, Creta Farm και Mikel

Προσλήψεις σε όλη την Ελλάδα: Θέσεις εργασίας σε Public, Jumbo, Creta Farm και Mikel
Προσλήψεις σε όλη την Ελλάδα: Δείτε τις θέσεις εργασίας καθώς και πού να αποστείλετε το βιογραφικό σας.

Προσλήψεις σε όλη την Ελλάδα: Σε αναζήτηση προσωπικού, προσφέροντας δεκάδες θέσεις εργασίας, βρίσκονται τέσσερις τεράστιες εταιρίες σε όλη την Ελλάδα. Δείτε τις θέσεις εργασίας καθώς και πού να αποστείλετε το βιογραφικό σας.

  • Προσλήψεις στα Jumbo

Τα JUMBO ζητούν προσωπικό σε μια σειρά από καταστήματα. Κάντε την αίτηση σας στο κατάστημα που σας ενδιαφέρει ή στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα ηλεκτρονικά στο: [email protected] ή με fax στο: 210 4805242.

«Αν επιθυμείς να εργασθείς σε έναν δυναμικά αναπτυσσόμενο Όμιλο με άριστες συνθήκες εργασίας, δυνατότητες εξέλιξης και προοπτικές καριέρας, στείλε μας το βιογραφικό σου σημείωμα για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που σε ενδιαφέρουν εδώ», αναφέρει ανάρτηση στην ιστοσελίδα των καταστημάτων. Δείτε περισσότερες θέσεις στα Jumbo εδώ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε θέσεις που έχουν παρουσιάσει ανάγκη στην εταιρεία. Πατήστε εδώ για δείτε τις διαθέσιμες θέσεις και να υποβάλετε το βιογραφικό σας.

  • Σε ποιες πόλεις και ποιες θέσεις ζητούν προσωπικό τα Mikel

Θέσεις εργασίας έχουν ανοίξει στα café ΜΙΚΕΛ σε διάφορες περιοχές της χώρας. Δείτε αναλυτικότερες λεπτομέρειες εδώ

  • Θέσεις εργασίας στην Creta Farm

Κενές θέσεις Εργασίας ζητά να καλύψει η Creta Farm, ο πλέον εξειδικευμένος όμιλος επιχειρήσεων κρέατος και αλλαντικών στην Ελλάδα. Δείτε περισσότερα εδώ

Creta Farm: Η κίνηση του μεγαλομετόχου που έσωσε την εταιρεία

Η μεγάλη αλλαντοβιομηχανία βρέθηκε πολύ κοντά στο χείλος της καταστροφής, αλλά η Δευτέρα αποτέλεσε τη μέρα όπου αντεστράφη το κλίμα. Ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας, Κωνσταντίνος Δομαζάκης, υπέγραψε το MOU μεταξύ της βιομηχανίας και τεσσάρων ελληνικών τραπεζών, ώστε να διασφαλιστεί το μέλλον της. Η υπόθεση της Creta Farms είχε φτάσει μέχρι τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος είχε παρέμβει για να βρεθεί μια λύση. Τη Δευτέρα, ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης ενημέρωσε για την υπογραφή του MOU, μέσω ανακοίνωσής του:

«Με αίσθημα απόλυτης ευθύνης προς τους εργαζόμενους της Creta Farms και τους μετόχους της εταιρείας υπέγραψα σήμερα το MOU με το οποίο πρώτον εκκινεί διαδικασία εύρεσης στρατηγικού επενδυτή, δεύτερον τοποθετείται CRO/Monitoring Trustee και τρίτον οι τράπεζες δεσμεύονται ότι θα ενεργοποιήσουν τα πιστοδοτικά όρια προεξόφλησης απαιτήσεων ή και factoring.

Η απόφασή μου αυτή ελήφθη με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο το καλό της Creta Farms για την οποία έδωσα όλη την ψυχή μου τα τελευταία τριάντα χρόνια. Δεν υπολόγισα ούτε τα όσα έχουν γίνει σε βάρος μου, ούτε τα ψεύδη και τη συκοφαντία. Γιατί πίστευα και πιστεύω ότι στη ζωή ισχύει πάντα το απόφθεγμα του Ευριπίδη “Τους πόνους γαρ αγαθοί τολμώσι, δειλοί δ’ εισίν ουδέν ουδαμού» δηλαδή ότι «τους αγώνες τολμούν οι ανδρείοι ενώ οι δειλοί δεν είναι τίποτα και πουθενά”.

Μαζί με τους εργαζομένους της εταιρείας δημιουργήσαμε προϊόντα πρωτοποριακά όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι εργαζόμενοι της Creta Farms ήταν και παραμένουν το βασικό μας όπλο καθώς και στις καλές και τις δύσκολες στιγμές απέδειξαν ότι μπορούν να υπερβούν τον εαυτό τους και να βάλουν πάνω από όλα τη συλλογική προσπάθεια για να έχει μέλλον αυτή η εταιρία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments