Οικονομία

Άδωνις Γεωργιάδης: Πήρε πρωτοβουλία για το μέλλον της “Creta Farm”

Άδωνις Γεωργιάδης: Πήρε πρωτοβουλία για το μέλλον της “Creta Farm”
Άδωνις Γεωργιάδης: Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων με δική του πρωτοβουλία επικοινώνησε με τον Μάνο Δομαζάκη για να εξασφαλιστεί το μέλλον της «Creta Farm»

Άδωνις Γεωργιάδης: Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, στις 10 το πρωί, αναμένεται να πάνε στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο Μάνος και ο Τάκης Δομαζάκης, για να συνυπογράψουν το «MOU» με τις τέσερις τράπεζες και να προχωρήσει η διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή για την Creta Farm, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της εταιρίας. Αυτό γνωστοποιήθηκε με σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Όπως σημειώνεται, κατόπιν πρωτοβουλίας του, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης, είχε επικοινωνία σήμερα, Σάββατο 20 Ιουλίου, με τον κ Μάνο Δομαζάκη ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα υπογράψει το «Memorandum of Understanding» (MOU) μεταξύ της εταιρίας «Creta Farm» και των τεσσάρων ελληνικών τραπεζών. Στη συνέχεια ο υπουργός συναντήθηκε με τον Τάκη Δομαζάκη και εκπροσώπους των τεσσάρων τραπεζών. «Οι τράπεζες υπέγραψαν ήδη το MOU, το οποίο εξασφαλίζει τη συνέχιση και σωτηρία της εταιρίας Creta Farm» όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, στις 10 το πρωί, αναμένεται να έρθουν στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο Μάνος και ο Τάκης Δομαζάκης για να συνυπογράψουν και οι ίδιοι το MOU και να προχωρήσει η διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή που θα εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της εταιρίας. «Κατά συνέπεια, συνεχίζει η ανακοίνωση, όποιος εκ των δύο αδερφών δεν υπογράψει, θα αναλάβει και την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει για την εταιρία “Creta Farm”. Ελπίζουμε ότι θα επικρατήσει η λογική και η εταιρία, από τη Δευτέρα το πρωί, θα έχει γυρίσει σελίδα και οι εργαζόμενοι της θα ατενίζουν το μέλλον με απόλυτη αισιοδοξία».

Άδωνις Γεωργιάδης: Διέψευσε τα περί αγκαλιάς με τον Παύλο Πολάκη

Σαφέστατα κατά τη διάρκεια της προχθεσινής ολομέλειας της Βουλής, προκειμένου να βγάλει τον νέο πρόεδρο του κοινοβουλίου ένα περιστατικό «έκλεψε» την παράσταση. Σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει ο δημοσιογράφος Νίκο Χασαπόπουλο ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Παύλο Πολάκη στο καφενείο της Βουλής. «Εκείνη την ώρα γίνεται και η μεγάλη έκπληξη. Περνά τυχαία ο Αδωνις Γεωργιάδης από εκεί, και αν κάποιοι νόμιζαν ότι θα πλακωθεί ξανά με τον Πολάκη διαψεύστηκαν.

Αγκαλιάζονται και χαιρετιούνται σαν παλιοί φίλοι, όταν μόλις πριν από μερικούς μήνες βρίζονταν στη Βουλή και ο ένας απειλούσε τον άλλο ότι θα τον κλείσει στη φυλακή, πότε για το ΚΕΕΛΠΝΟ και πότε για τη Novartis. Όταν ρώτησαν τον κ. Γεωργιάδη γιατί αυτή η τόσο θερμή χειραψία αυτός δικαιολογήθηκε: «Έπεσε πάνω μου, τι να κάνω, πολιτικός πολιτισμός…», ήταν τα λόγια του δημοσιογράφου για το περιστατικό.

Άδωνις Γεωργιάδης: Η απάντηση του για το περιστατικό

Παρά τους ισχυρισμούς του Χασαπόπουλου, ο Άδωνις Γεωργιάδης διέψευσε ότι αγκάλιασε τον Παύλο Πολάκη. Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ξεκαθάρισε πως το περιστατικό δεν έγινε ποτέ, ενώ τόνισε ότι οι διαφορές του με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν ακέραιες.

«Στην πολιτική μου διαδρομή ποτέ δεν έχω διαψεύσει παραπολιτικά σχόλια. Κυρίως γιατί δεν θα έπρεπε να κάνω άλλη δουλειά. Όμως υποχρεούμαι να πω ότι είναι ψευδές ότι αγκαλιάστηκα με τον Κ. Παύλο Πολάκη. Οι πολιτικές μας διαφορές παραμένουν προφανώς ακέραιες.», ήταν το σχόλιο του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments