Video

Λιονέλ Μέσι: Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με θαμώνα στην Ίμπιζα (vid)

Λιονέλ Μέσι: Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με θαμώνα στην Ίμπιζα (vid)
Λιονέλ Μέσι: "Τρελάθηκε" ο Αργεντινός με έναν θαμώνα σε κλαμπ στην Ίμπιζα που τον προκάλεσε. Δείτε το βίντεο.

Λιονέλ Μέσι: Χαλάρωσε τις τελευταίες ώρες των διακοπών του στην Ίμπιζα ο Αργεντινός, έχοντας παρέα μάλιστα τους Λουίς Σουάρες, Τζόρντι Άλμπα και Σεσκ Φάμπρεγας. Ωστόσο, οι διακοπές του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα ήταν επεισοδιακές, καθώς ενώ ο Μέσι διασκέδασε με την παρέα του σε κλαμπ της Ίμπιζα, τον πλησίασε με απειλητικές διαθέσεις ένας θαμώνας του μαγαζιού και τον προκάλεσε.

Ο Μέσι (που έβγαλε θυμό και πριν λίγες μέρες με δηλώσεις του) «τρελάθηκε» και πήγε προς το μέρος του θαμώνα, ο οποίος συνέχιζε να τον προκαλεί. Ο Αργεντινός σταρ πήγε να πιαστεί στα χέρια με τον θαμώνα, όμως έσπευσαν γρήγορα οι άνδρες ασφαλείας του Μέσι και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Μέσι: Διακοπές και στην Καραϊβική

Πριν την Ίμπιζα, ο Λιονέλ Μέσι είχε περάσει ξέγνοιαστες μέρες με την οικογένειά του στην Καραϊβική. Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός και η οικογένειά του, βρέθηκαν σε ένα ιδιωτικό νησί, το οποίο ονομάζεται «Jumby Bay» και μπορείς να το προσεγγίσεις μόνο με καραβάκι. Δεν υπάρχουν αυτοκίνητα, δεν υπάρχει θόρυβος, δεν υπάρχει άγχος. Μόνο ησυχία, γαλήνη και χαρά.

Ένα μέρος για λίγους και… εκλεκτούς σαν τον Λιονέλ Μέσι, καθώς στο συγκεκριμένο resort υπάρχουν μόνο βίλες, που κοστίζουν 5.000 λίρες τη βραδιά. Σουίτες με θέα τη θάλασσα, σε ένα μαγικό περιβάλλον, με το ηλιοβασίλεμα να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Σπα, πισίνες, σάουνα, εξωτικές παραλίες και διάφορες άλλες ανέσεις μόνο για εκλεκτούς πελάτες σαν τον Μέσι. Αρχοντικές διακοπές, για τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα. Κυμπάρικες διακοπές για τον Αργεντινό, ο οποίος πάντως δεν σταματάει να παίζει με την στρογγυλή θεά, ούτε στην παραλία. Ο φακός έπιασε τον αστέρα των Καταλανών να «μαγεύει», παίζοντας μπάλα με τα τρία του παιδιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments