Αθλητισμός

Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ: Ακούστηκε για Ολυμπιακό, αλλά μια γυναίκα τον κράτησε στην Ιταλία

Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ: Ακούστηκε για Ολυμπιακό, αλλά μια γυναίκα τον κράτησε στην Ιταλία
Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ: Ο Γκανέζος επιθετικός "έπαιξε" για τον Ολυμπιακό, αλλά μια γυναίκα τον κράτησε στην Ιταλία.

Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ: Τον περασμένο Ιανουάριο η Μπαρτσελόνα έψαχνε έναν παίκτη για την κορυφή της επίθεσης. Οι “μπλαουγκράνα” είχαν τον Λουίς Σουάρεζ, αλλά ήθελαν μια καλή λύση που θα μπορεί να έρχεται από τον πάγκο. Πολλά ονόματα εξετάστηκαν και τελικά οι πρωταθλητές Ισπανίας απέκτησαν τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ με τη μορφή δανεισμού από την Σασουόλο. Αυτή η είδηση ξάφνιασε πολλούς. Μέχρι ένα σημείο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν του έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής και τελικά δεν έμεινε στην Μπαρτσελόνα και μετά το καλοκαίρι. Μπορεί να μην έπιασε στο “Καμπ Νου”, αλλά πολλές ομάδες θα ήθελαν να τον κάνουν δικό τους. Το όνομα του έμπειρου σέντερ φορ “έπαιξε” για πολλές ομάδες. Μια από αυτές ήταν και ο Ολυμπιακός. Για την ακρίβεια υπήρξαν φήμες που ήθελαν τους Πειραιώτες να έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ: Μια γυναίκα τον κράτησε στην Ιταλία

Τελικά το θέμα δεν προχώρησε ποτέ. Αυτό γιατί ο Μπόατενγκ αντιμετώπισε κάποια προσωπικά προβλήματα που τον ανάγκαζαν να επιστρέψει στην Ιταλία. Ο Γκανέζος μέσος επιχειρεί να ξαναφτιάξει την σχέση του με την πρώην σύζυγο του Μελίσα Σάτα και αποφάσισε να παραμείνει σε ομάδα της Serie A. Η Φιορεντίνα συμφώνησε με την Σασουόλο μόλις στο ένα εκατομμύριο ευρώ και ο Μπόατενγκ θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα της Φλωρεντίας.

Δείτε την κυρία που ήταν η αφορμή για την μεταγραφή του Γκανέζου στην Ιταλία:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments