Αθλητισμός

Σέρχιο Ροντρίγκεθ: Ανακοινώθηκε επίσημα από τη Μιλάνο

Σέρχιο Ροντρίγκεθ: Ανακοινώθηκε επίσημα από τη Μιλάνο
Σέρχιο Ροντρίγκεθ: Κι επίσημα παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο είναι ο Ισπανός, με τον ιταλικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτηση του για τρία χρόνια.

Σέρχιο Ροντρίγκεθ: Η μεταγραφή του Σέρχιο Ροντρίγκεθ στην Αρμάνι Μιλάνο είναι και επίσημα γεγονός. Η «βόμβα» με τον Ισπανό ενεργοποιήθηκε από την ιταλική ομάδα, η οποία ενισχύεται απίστευτα στα γκαρντ. Και φυσικά… υπέρ καλύπτει το κενό που άφησε ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος αποχώρισε από τον σύλλογο του Μιλάνου.

Η μεγάλη μεταγραφή επισημοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (30/07) με την ιταλική ομάδα να καλωσορίζει τον «El Chacho» με ένα ξεχωριστό βίντεο. Στο μήνυμά της η Αρμάνι Μιλάνο έγραψε «Που τον συναντήσαμε πριν; Καμία πρόταση;», με τους «κόκκινους» να ντύνουν στα χρώματά τους τον Ίβηρα γκαρντ.

Όλα αυτά μία μόλις μέρα μετά την αποχώρηση του Μάικ Τζέιμς από την Αρμάνι. Ο Αμερικανός δεν ήταν στα πλάνα του Ετόρε Μεσίνα, ο οποίος του έδειξε την πόρτα της εξόδου και χθες έμεινε ελεύθερος. Ο Τζέιμς καλείται να αλλάξει εκ νέου ομάδα μετά από μία χρονιά στην Αρμάνι Μιλάνο και δεν είναι λίγοι όλοι αναρωτιούνται ποια θα είναι η επόμενη. Το ίδιο αναρωτιέται κι ο 29χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ.

“Ευχαριστώ για την αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου. Τη δεδομένη στιγμή δεν ξέρω πού θα συνεχίσω την καριέρα μου και δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα. Θα συζητήσω με την οικογένειά μου ποια θα είναι η καλύτερη επόμενη κίνηση για το μέλλον μου. Σας ευχαριστώ όλους” έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments