Αθλητισμός

Novasports: Οριστικά στη Nova ο Παναθηναϊκός

Novasports: Οριστικά στη Nova ο Παναθηναϊκός
Novasports: Το συνδρομητικό κανάλι ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Novasports: Επιστροφή στη συνδρομητική τηλεόραση για τον Παναθηναϊκό, μετά την «παρένθεση» της περασμένης χρονιάς, που το «τριφύλλι» είχε βρει τηλεοπτική στέγη στην ΕΡΤ. Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στη NOVA, τα κανάλια της οποίας θα μεταδίδουν τις εντός έδρας συναντήσεις της αθηναϊκής ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το συνδρομητικό κανάλι ήρθε σε συμφωνία με το Τριφύλλι και όλοι οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας του Γιώργου Δώνη στο νέο πρωτάθλημα, αλλά και τα φιλικά που θα δώσει μέχρι την έναρξη της Σούπερ Λίγκας, θα μεταδοθούν από τα κανάλια της Nova.

Η ανακοίνωση:

«Η Nova, κορυφαίος πάροχος ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανακοινώνουν την επίτευξη διμερούς εμπορικής συνεργασίας. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν αποκλειστικά τις προσπάθειες του «Τριφυλλιού» στους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Super League καθώς και στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Τα κανάλια Novasports, θα συνεχίσουν να προσφέρουν και τη νέα σεζόν το καλύτερο και πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο στους συνδρομητές τους με τις δημοφιλέστερες ομάδες και τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα που τους ενδιαφέρουν.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments