Αθλητισμός

PAO Alive: Ηθοποιός προσφέρει το 50% των εσόδων της παράστασής του

PAO Alive: Ηθοποιός προσφέρει το 50% των εσόδων της παράστασής του
PAO Alive: Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο για την πρωτοβουλία του ηθοποιού, Τάσου Ιορδανίδη.

PAO Alive: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προέβη, πριν από λίγο καιρό, σε ευρύ κάλεσμα σωτηρίας του Παναθηναϊκού, μέσα από το πρότζεκτ του νέου γηπέδου, αλλά και της πλατφόρμας ενίσχυσης. Το PAO Alive αποτελεί το μέρος όπου κάθε φίλος του Παναθηναϊκού, αλλά και όσοι άλλοι επιθυμούν, μπορούν να συνδράμουν με τις καταθέσεις τους για τη δημιουργία του ταμείου που θα χρησιμοποιηθεί στη μεταβατική εποχή της ομάδας, εφόσον «κλειδώσει» το πρότζεκτ του νέου γηπέδου στο Βοτανικό. Μέχρι στιγμής, πάνω από 500.000 ευρώ έχουν συγκεντρωθεί στον «κουμπαρά» του PAO Alive, με τον καλλιτεχνικό κόσμο να στηρίζει επίσης την προσπάθεια που γίνεται. Όπως έκανε γνωστό ο Παναθηναϊκός Α.Ο, ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης θα συνεισφέρει στο PAO Alive προσφέροντας το 50% των καθαρών εσόδων της παράστασής του στην Πετρούπολη, τη βραδιά της 8ης Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο:

Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστια κοινωνική συμβολή και αποτελεί ένα ζωντανό πολιτιστικό στοιχείο της χώρας αλλά και της πρωτεύουσας. Σε αυτό το πλαίσιο και στην γενικότερη ενεργοποίηση που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων γύρω από το PAO Alive, ο καλλιτεχνικός κόσμος δηλώνει και αυτός παρόν στην προσπάθεια να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό μας ζωντανό.

Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης, ανταποκρίθηκε έμπρακτα στο κάλεσμα της πρωτοβουλίας του Προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου και αποφάσισε να στηρίξει το PAOAlive δωρίζοντας το 50% των καθαρών εσόδων της παράστασης «Ο Τζόνι πήρε το όπλο του» που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου στην Πετρούπολη.

Ο κ. Τάσος Ιορδανίδης σημειώνει σχετικά:

«Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Πήρα αυτή την πρωτοβουλία γιατί αισθάνομαι ότι μέσω του θεάτρου και μέσω της συνολικής προσπάθειας για την πραγμάτωση του Pao alive, μπορούμε να περάσουμε μηνύματα.Σημαντικά μηνύματα για όλους μας και κυρίως για τις γενιές που έρχονται.

Ένα από αυτά είναι ότι ο άνθρωπος έχει τη δύναμη να αλλάξει τις ισορροπίες και να διαμορφώσει τις συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο. Αρκεί να συνειδητοποιήσει ότι το »μαζί» και η συνεργασία είναι απαραίτητα για την υλοποίηση των ονείρων και των οραμάτων. Ο ελληνικός αθλητισμός μας έχει προσφέρει μεγάλες χαρές και ο Παναθηναϊκός σε πολλές από αυτές έχει βάλει την υπογραφή του φαρδιά-πλατιά.

Από το μετερίζι μου λοιπόν, από το χώρο του του θεάτρου, μέσω της παράστασης «Ο Τζόνι πήρε τ’ όπλο του»στην Πετρούπολη στις 8 Σεπτεμβρίου, θα γίνουμε μέρος αυτής της προσπάθειας, διαθέτοντας το 50 τοις εκατό των καθαρών εσόδων της συγκεκριμένης βραδιάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments