Ελλάδα

Τραγωδία στη Ρόδο: Πνίγηκαν δύο νεαρές τουρίστριες σε πισίνα

Τραγωδία στη Ρόδο: Πνίγηκαν δύο νεαρές τουρίστριες σε πισίνα
Τραγωδία στη Ρόδο: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μία κοπέλα προσπάθησε να σώσει την άλλη, αλλά δυστυχώς, βρήκαν και οι δύο τραγικό θάνατο.

Τραγωδία στη Ρόδο: Δύο νεαρά κορίτσια, 16 και 19 ετών, που είχαν έρθει για διακοπές από το εξωτερικό στη χώρα μα, βρήκαν τραγικό θάνατο στη Ρόδο, στην πισίνα ξενοδοχείου της περιοχής Ιαλυσού, όπου κολυμπούσαν. Οι δύο κοπέλες, βρέθηκαν νεκρές στην πισίνα του ξενοδοχείου λίγο πριν τις 7 το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιουλίου 2019.

Το ΕΚΑΒ που κλήθηκε παρέλαβε αρχικά μία κοπέλα που ήταν στην επιφάνεια της πισίνας και είχε ακόμα τις αισθήσεις της. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν να την κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. Οι διασώστες επέστρεψαν ξανά πίσω και παρέλαβαν τη δεύτερη κοπέλα που ήταν μέσα στην πισίνα και δεν φαινόταν, αλλά όλα είχαν πλέον τελειώσει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ροδιακή», σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μία κοπέλα προσπάθησε να σώσει την άλλη, αλλά δυστυχώς, βρήκαν και οι δύο τραγικό θάνατο.

Για το περιστατικό, ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας υπηρεσίας, που έδωσε εντολή στους αξιωματικούς του ΑΤ Ιαλυσού να προχωρήσουν στη σύλληψη των υπευθύνων του ξενοδοχείου και να πραγματοποιήσουν έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν τις δύο κοπέλες στον θάνατο.

Ρόδος: Νέα καταγγελία για βιασμό 18χρονης στην Ψαροπούλα

Ένα ακόμη περιστατικό βιασμού καταγγέλθηκε το φετινό καλοκαίρι στο νησί μας, από 18χρονη τουρίστρια. Μάλιστα και αυτή η υπόθεση φαίνεται σύμφωνα με την καταγγελία να συνέβη στην περιοχή της Ψαροπούλας, όπως και μια ακόμη πριν από μερικές ημέρες με 19χρονη Νορβηγίδα. Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του για την υπόθεση το Λιμενικό Σώμα αναφέρει τα εξής:

«Παρουσιάστηκε στη Λιμενική Αρχή Ρόδου, πρωινές ώρες σήμερα, μία 18χρονη αλλοδαπή η οποία κατήγγειλε ότι πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, τρία άτομα αγνώστων λοιπών στοιχείων την παρέσυραν παρά τη θέλησή της και την οδήγησαν στην παραλία ”ΨΑΡΟΠΟΥΛΑ”, όπου τη βίασαν.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια Ιατροδικαστικής Εξέτασης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments