Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (31/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (31/7/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (31/7/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (31/7/19).

  • κριός

Θα αντιμετωπίσεις μια ανισορροπία ή μια σύγκρουση στη σχέση σου, εξαιτίας της επιθυμίας σου να κάνεις αυτό που θέλεις. Και παρά το γεγονός πως χρειάζεσαι την άνεση και την ασφάλεια που σου παρέχει η σχέση σου, εσύ θέλεις περισσότερη ανεξαρτησία. Μπορεί να ξέρεις πού θέλεις περισσότερη ελευθερία στη σχέση σου… αλλά ταυτόχρονα καταλαβαίνεις,, πόσο άσχημα θα νιώσει γι’ αυτό, ο εραστής σου. Κάπου ανάμεσα, υπάρχει η μέση οδός….και περιμένει να τη βρείτε.

  • ταύρος

Αρχικά θα βιώσεις ένα εγκεφαλικό, μια αποκάλυψη ή μία επιφοίτηση και θ’ απορρίψεις κάτι, που θα σου φανεί παράξενο εκκεντρικό ή παράλογο. Ωστόσο, αν του δώσεις μια ευκαιρία να αποκαλύψει, γιατί μια ασυνήθιστη ή ανορθόδοξη προσέγγιση στα ερωτικά θέματα, μπορεί να έχει νόημα ή να είναι κατάλληλη… τότε θα ενδιαφερθείς περισσότερο, για τις δυνατότητες που προσφέρει. Μην φοβηθείς για ό, τι δεν είναι παραδοσιακό ή πιθανότατα κάνει τους άλλους να σηκώσουν το φρύδι τους!

  • δίδυμοι

Είναι ποτέ δυνατόν, μια συγκεκριμένη αναταραχή στη σχέση σου, να γυρίσει υπέρ σου? Δεν είναι μόνο δυνατό, αλλά θα συμβεί! Οι ενδείξεις, μπορεί να είναι ξεκάθαρες για να ξεκινήσεις. Αλλά αν δεν έχεις ακόμα ενδείξεις για τον τρόπο που σε υποστηρίζει ο εραστής σου, θα τις αποκτήσεις σύντομα. Η πίστη που έχεις δείξει στο πρόσωπο του εραστή σου, δεν πήγε στα χαμένα. Άφησε τις επερχόμενες εκδηλώσεις, να σου δώσουν την ανταμοιβή που σου οφείλουν.Στα ζωδια σημερα αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

  • καρκίνος

Προτού βγάλεις συμπεράσματα για τη σχέση σου, προσπάθησε να δεις πώς μπορείς να κινηθείς… συγκεκριμένα και ρεαλιστικά. Ίσως να πιστεύεις πως οι καταστάσεις που αντιμετωπίζεις, δε θ’ αλλάξουν όσο κι αν προσπαθήσεις. Μπορεί όμως να υποτιμάς την αποφασιστικότητά σου, που δεν έχει αποκαλύψει ακόμη, τις δυνατότητες που διαθέτει. Κάνε υπομονή κι έχε πίστη. Ό,τι σου φαίνεται τώρα, άκαμπτο και ακίνητο, σύντομα θα είναι διαφορετικό.Στα ζωδια σημερα αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

  • λέων

Μερικές φορές το παίρνουμε απόφαση, πως θα χρειαστεί να κάνουμε πολλές προσπάθειες για τη σχέση μας. Αυτό όμως είναι συχνό φαινόμενο, όταν παραιτούμαστε από τις προσπάθειες. Μια τέτοια κατάσταση, θ’ αντιμετωπίσεις τώρα στα ερωτικά σου. Ακριβώς όταν σκέφτεσαι πως είναι άσκοπο να καταβάλλεις περαιτέρω προσπάθειες, θα εκπλαγείς με ό,τι θα σου προσφέρει η πίστη και η επιμονή σου!

  • παρθένος

Θα σου είναι εύκολο να προσκολληθείς με όσα σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια και άνεση στη σχέση σου. Όμως αυτή η στάση, δε θα σε ωφελήσει αυτή τη φορά. Πρόκειται να συμβούν αρκετές αλλαγές στα ερωτικά σου! Και όσο περισσότερο προσπαθείς να ελέγξεις ή να κατευθύνεις μια κατάσταση, τόσο μεγαλύτερη ένταση θα δημιουργήσεις. Μην ανησυχείς και μη φοβάσαι τις αλλαγές. Να ξέρεις πως ό,τι αλλάζει, δε θα είναι τίποτε λιγότερο, από ευχάριστο!

  • ζυγός

Συνήθως, θεωρούμε ότι είναι πιο αποτελεσματικό όταν δεν κάνουμε πρόβες για το τι σκοπεύουμε να πούμε σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Το μήνυμά μας φαίνεται να είναι πιο κατανοητό, όταν αφήνουμε τις λέξεις να ρέουν και επιτρέπουν στις συζητήσεις μας, να εξελίσσονται με οποιονδήποτε τρόπο επιλέγουν. Ωστόσο, αυτό το διάστημα θα ωφεληθείς αν τα λόγια σου έχουν κάποια δομή. Αν υπάρχει ένα σημείο που θέλεις να επισημάνεις, τότε μια μικρή προετοιμασία για να διασφαλιστεί ότι συμπεριλαμβάνονται όλα τα γεγονότα, θα μπορούσε να είναι ωφέλιμη!

  • σκορπιός

Όλοι έχουμε τις λίστες μας, για το τι θέλουμε και χρειαζόμαστε από έναν εραστή! Αλλά για κάποιο λόγο, η προσωπική μας ανάπτυξη, είναι συχνά πιο κάτω στη λίστα από ό, τι θα έπρεπε. Μπορείς να συνειδητοποιήσεις, πόσο χρήσιμες είναι ορισμένες απόψεις του εραστή σου. Άφησε το σύντροφό σου, να σου μάθει πράγματα, που ίσως δεν έμαθες από πουθενά αλλού. Αν πίστευες πως θα ήταν αδύνατο ν’ αγαπήσεις το ταίρι σου, περισσότερο από τον εαυτό σου….θ’ ανακαλύψεις πως είναι διαφορετικά!

  • τοξότης

Οι ρομαντικές σου φιλοδοξίες για τη σχέση σου, θα είναι πιο ξεκάθαρες αυτό το διάστημα.. Ακόμη κι αν δε μπορείς να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, το λόγο που νιώθεις τόσο αισιόδοξη, είναι σημαντικό να μην επιτρέψεις να μειωθεί η θετική ενέργεια που κυριαρχεί στα ερωτικά σου. Από μία πλευρά, έχεις την κοσμική υποστήριξη για να μπορέσεις να μετατρέψεις ένα όραμα σε πραγματικότητα. Ενθαρρύνεσαι όμως επίσης, να τελειοποιήσεις τα οράματά σου. Θα ήταν χρήσιμο να χαλαρώσεις λιγάκι και να κάνεις έναν απολογισμό βάζοντας στη λίστα προτεραιοτήτων σου, ό, τι σε εμπνέει περισσότερο. Γύρω απ’ αυτό το θέμα, θα εστιάσεις τώρα την προσοχή σου.

  • αιγόκερως

Υπάρχουν τρόποι να ωφεληθείς από τη σοβαρότητα που κυριαρχεί στη σχέση σου… ειδικά αν σε κάνει να είσαι περισσότερο επιφυλακτική. Αυτό δεν είναι κάτι ύποπτο! Απλά λίγη επιπλέον επιφυλακτικότητα από την πλευρά σου, μπορεί να σε βοηθήσει να γίνεις λίγο πιο ευαίσθητη, όταν χρειάζεται. Ορισμένες φορές η στάση σου-που για σένα είναι λογική και πρακτική- θεωρείται από τον εραστή σου, σαν ψυχρή και αναίσθητη. Η λογική θα μπορούσε να σε θέσει σε κίνδυνο και να είναι ψυχρή, εκεί που μια πιο ζεστή και στοργική προσέγγιση, είναι πιο αναγκαία.

  • υδροχόος

Θα έχεις αντιληφθεί πως έχει χαθεί μια συγκεκριμένη ζώνη άνεσης στη σχέση σου και ότι θα αντιμετωπίσεις προκλήσεις, για να προσαρμοστείς. Είναι σημαντικό βέβαια, να μη δείξεις ανασφάλεια, άμυνες ή εγωισμό. Αντί να επικεντρωθείς στις δικές σου ανάγκες μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα, αγκάλιασε το πνεύμα συνεργασίας με τον εραστή σου και συνδέσου με τις γενναιόδωρες και καλοπροαίρετες ιδιότητές σου. Μπορεί αν αντιμετωπίσεις αυτές τις αλλαγές με χάρη, ο εραστής σου να σε κοιτάξει με θαυμασμό.

  • ιχθύες

Έχεις επιλογές με τον τρόπο που μπορείς ν’ αντιδράσεις στις εντάσεις που επικρατούν αυτή τη στιγμή στα ερωτικά σου. Αντιδρώντας αμυντικά ή με αντιπαραθέσεις, αναμφισβήτητα θα χειροτερέψουν τα πράγματα! Οπότε δοκίμασε την εναλλακτική λύση. Θα εκπλαγεί ο σύντροφός σου, αν αντιδράσεις διαφορετικά. Και αυτό σημαίνει, να υιοθετήσεις μια πιο χιουμοριστική προσέγγιση σε ό,τι φαίνεται τρομακτικό ή σοβαρό στη σχέση σου. Δεν είσαι ανεύθυνη λειτουργώντας κατ’ αυτό τον τρόπο. Θα βοηθήσεις όμως, να λυθεί σωστά το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments