Αθλητισμός

Μπρούνο: Δεν έπεισε τον Μάρτινς και φεύγει δανεικός

Μπρούνο: Δεν έπεισε τον Μάρτινς και φεύγει δανεικός
Μπρούνο: Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν ήταν καν στην αποστολή που είχε ανακοινώσει ο Ολυμπιακός για τα δύο παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζεν.

Μπρούνο: Ο Βραζιλιάνος μέσος αποκτήθηκε φέτος το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, έχοντας εντυπωσιάσει τους ανθρώπους των Ερυθρολεύκων με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του την περυσινή χρονιά με τον Ατρόμητο. Ο Μπρούνο αποκτήθηκε με το σκεπτικό ότι πρόκειται για έναν αρκετά ποιοτικό παίκτη, που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και μπορεί άμεσα να βοηθήσει, εφόσον χρειαστεί.

Ωστόσο δε φαίνεται ότι μέχρι τώρα έχει πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς, που δεν τον υπολογίζει, κάτι που έχει αρχίσει να δείχνει ξεκάθαρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως αναφέρεται στο Sportime της Πέμπτης και στη στήλη «Agent Greek», είχε καταθέσει τα διαπιστευτήρια του πέρσι, με τον τρόπο που διαχειρίστηκε την υπόθεση του Γιάγια Τουρέ.

Έτσι σίγουρα δεν θα… κολλούσε σε έναν παίκτη όπως ο Βραζιλιάνος, που από κάποιους είχε λανσαριστεί και ως αντί-Φορτούνης, κάτι που προφανώς δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Μάλιστα τονίζεται, ότι το μήνυμα ελήφθη, όταν ο παίκτης δεν ήταν στην αποστολή που είχε ανακοινώσει ο Ολυμπιακός, στα δύο παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζεν. Πλέον, το επόμενο βήμα είναι να φύγει δανεικός ο Μπρούνο, με την νέα του ομάδα στην οποία θα… παραχωρηθεί, να υπολογίζεται πάρα πολύ.

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της τεσσάρας κόντρα στην Πλζεν

Πάρτι σε κερκίδα και αγωνιστικό χώρο ήταν η ρεβάνς του Ολυμπιακού κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν με 4-0 και να προκρίνονται στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η κάμερα της ΠΑΕ ήταν εκεί και φυσικά κατέγραψε ό,τι συνέβη στο «Γ. Καραϊσκάκης». Από την άφιξη των Πειραιωτών, τις αντιδράσεις στον πάγκο μέχρι και τους πανηγυρισμούς μετά το τέλος του ματς με ομάδα και κόσμο να γίνονται ένα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments