Ελλάδα

Ρόδος: Είχε φύγει ο ναυαγοσώστης στο ξενοδοχείο που πνίγηκαν τα κορίτσια

Ρόδος: Είχε φύγει ο ναυαγοσώστης στο ξενοδοχείο που πνίγηκαν τα κορίτσια
Ρόδος: Το ωράριο του ναυαγοσώστη είχε λήξει και δε βρισκόταν στο ξενοδοχείο τη στιγμή που τα κορίτσια πνίγονταν. Ηλικίας 19 και 16 ετών οι άτυχες Γαλλίδες. Έρευνες μέχρι αργά το βράδυ απ' την αστυνομία.

Ρόδος: Σοκαρισμένη η κοινωνία του νησιού από την τραγωδία στην πισίνα ξενοδοχείου στην Ιαλυσό. Δυο αδερφές από τη Γαλλία έχασαν τη ζωή τους όταν πνίγηκαν ενώ έκαναν μπάνιο το απόγευμα της Τετάρτης. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το ωράριο του ναυαγοσώστη είχε λήξει και δε βρισκόταν στην πισίνα του ξενοδοχείου. Ο ναυαγοσώστης μαζί με τον διευθυντή της ξενοδοχειακής μονάδας, η οποία βρίσκεται στην περιοχή του Ιαλυσού, πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα της Ρόδου, που θα αποφασίσει εάν θα ασκηθούν εναντίον τους κατηγορίες.

Τα θύματα της τραγωδίας είναι δύο αδελφές από τη Γαλλία, που βρίσκονταν στο νησί της Ρόδου για διακοπές μαζί με την τρίτη αδελφή τους. Οι δυο άτυχες νέες, ηλικίας 19 και 16 χρονών, βρέθηκαν νεκρές στην πισίνα του ξενοδοχείου στις 18.30, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Οπως μεταδίδει η ΡΟΔΙΑΚΗ, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε αρχικά μία κοπέλα που επέπλεε και είχε ακόμα τις αισθήσεις της. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. Η δεύτερη βρισκόταν στον βυθό της πισίνας και δεν φαίνονταν. Οι πρώτες πληροφορίες παραπέμπουν στο ότι η μία νεαρή προσπάθησε να σώσει την άλλη, αλλά δυστυχώς βρήκαν και οι δύο τραγικό θάνατο.

Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου

Για το περιστατικό, ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας υπηρεσίας, που έδωσε εντολή στους αξιωματικούς του ΑΤ Ιαλυσού να προχωρήσουν στη σύλληψη των υπευθύνων του ξενοδοχείου και να πραγματοποιήσουν έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν τις δύο κοπέλες στον θάνατο.

Μέχρι τα μεσάνυχτα, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Ιαλυσού που εκτυλίχθηκε η τραγωδία βρίσκονταν και διενεργούσαν έρευνες ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της έρευνας που διατάχθηκε.

Ο διευθυντής και ο ναυαγοσώστης (ο οποίος δεν βρισκόταν εκεί αφού είχε λήξει το ωράριο του) πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα της Ρόδου, που θα αποφασίσει εάν ασκηθούν εναντίον τους κατηγορίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments