Nέα της αγοράς

Nova: Ο Παναθηναϊκός ξανά στην… αγκαλιά της (vid)

Nova: Ο Παναθηναϊκός ξανά στην… αγκαλιά της (vid)
Nova: Και ο Παναθηναϊκός είναι εδώ.

Nova: Νέα τηλεοπτική στέγη θα έχει ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν. Μετά από μία χρονιά στην ΕΡΤ οι πράσινοι συμφώνησαν με τη NOVA για τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Super League καθώς και στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Η ΕΡΤ δεν προέβαλλε καμία αντίρρηση στην ολοκλήρωση του deal, αφού ήταν και δική της επιθυμία να αποδεσμευτεί από τη σύμβαση με τον Παναθηναϊκό. Διότι εξοικονομεί 4,2 εκατομμύρια ευρώ και μπορεί να τα διαθέσει σε άλλες ομάδες ή κατηγορίες.

Ο Παναθηναϊκός και η Nova συμφώνησαν να συνεργαστούν για ένα χρόνο και το καλοκαίρι του 2020 θα συζητήσουν εκ νέου. Το συνδρομητικό έχει το δικαίωμα να “ματσάρει” την προσφορά που θα δεχτεί το Τριφύλλι από άλλο τηλεοπτικό πάροχο για τη μεθεπόμενη σεζόν, αν συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο Παναθηναϊκός θα λάβει περισσότερα από 5,5 εκατομμύρια ευρώ από τη Nova, ενώ στη συμφωνία έχουν προβλεφθεί και άλλα μπόνους. Το κέρδος είναι μεγάλο αφού θα αγγίξει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ σε σχέση με τα 4,2 που θα απέφερε η σύμβαση με την ΕΡΤ. Εκτός από τις κλασικές ρήτρες για περιστατικά βίας που τοποθετεί η Nova, ο Παναθηναϊκός έβαλε δικές του ρήτρες για το ενδεχόμενο καθυστέρησης καταβολής των δόσεων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Η Nova, κορυφαίος πάροχος ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανακοινώνουν την επίτευξη διμερούς εμπορικής συνεργασίας.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν αποκλειστικά τις προσπάθειες του “Τριφυλλιού” στους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Super League καθώς και στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Τα κανάλια Novasports, θα συνεχίσουν να προσφέρουν και τη νέα σεζόν το καλύτερο και πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο στους συνδρομητές τους με τις δημοφιλέστερες ομάδες και τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα που τους ενδιαφέρουν”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments