Αθλητισμός

Κώστας Μήτρογλου: Τσεκάρει την περίπτωσή του η Ναντ

Κώστας Μήτρογλου: Τσεκάρει την περίπτωσή του η Ναντ
Κώστας Μήτρογλου: Στο "μικροσκόπιο" της Ναντ έχει μπει ο Έλληνας διεθνής επιθετικός, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Κώστας Μήτρογλου: Συνεχίζεται το “γαϊτανάκι” των δημοσιευμάτων σχετικά με το μέλλον του Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή. Μετά τα σενάρια που τον ήθελαν… στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, (κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε από τους “πράσινους” και μάλλον αποτέλεσε σενάριο επιστημονικής φαντασίας, βγαλμένο από τουρκική αθλητική ιστοσελίδα), βγήκαν στο φως φήμες για την επιστροφή του στο γαλλικό πρωτάθλημα, έπειτα από τη θητεία του στη Μαρσέιγ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γαλλία, την Ιταλία και την Τουρκία, ο Κώστας Μήτρογλου “βολιδοσκοπείται” από τη Ναντ. Τα “καναρίνια”επιθυμούν τον δανεισμό του 31χρονου Έλληνα επιθετικού από την Γαλατασαράι, η οποία επιθυμεί την άμεση αποχώρησή του, παρά το ότι έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσει.

O Μήτρογλου και ο Ολυμπιακός

Πάντως, οι Τούρκοι δεν σταματούν να συνδέουν το όνομα του Έλληνα φορ με τον Ολυμπιακό. Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο ίδιος θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους». Αξίζει να σημειωθεί πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Τύπος της γειτονικής χώρας φέρνει τον Μήτρογλου κοντά στον Ολυμπιακό, καθώς  παρουσιάζαν την υπόθεση ως ιδιαίτερα πιθανή. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί το παραμικρό από την πλευρά του Ολυμπιακού και τα όσα γράφτηκαν παραμένουν στα όρια των φημών.

Η αντίδραση του Παναθηναϊκού για Μήτρογλου

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο Παναθηναϊκός ήρθε σε επικοινωνία με τη Γαλατασαράι θέλοντας να φέρει πίσω στην Ελλάδα τον ποδοσφαιριστή τον οποίο ο νυν σύλλογός του έχει θέσει υπό παραχώρηση. Μάλιστα, ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να προσέφερε 500.000 ευρώ, προκειμένου να καλύψει μέρος του συμβολαίου του Μήτρογλου με τη Γαλατασαράι, το οποίο συνολικά αγγίζει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ.

Το συγκεκριμένο σενάριο αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία βάση και όπως αποκάλυψε η Livesport, όταν ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, ενημερώθηκε για τα συγκεκριμένα σενάρια, έβαλε τα γέλια, καθώς γνωρίζει πολύ καλά ότι το Τριφύλλι δεν μπορεί να καλύψει την εξωπραγματική αμοιβή του Κώστα Μήτρογλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments