Αθλητισμός

Κώστας Μήτρογλου: Σενάριο από Τουρκία για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού

Κώστας Μήτρογλου: Σενάριο από Τουρκία για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού
Κώστας Μήτρογλου: Ο Παναθηναϊκός προσέγγισε τη Γαλατασαράι για τον διεθνή φορ, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.

Κώστας Μήτρογλου: Ένα “τρελό” σενάριο βγήκε από τα τουρκικά ΜΜΕ σχετικά με ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και νυν της Γαλατασαράι, Κώστα Μήτρογλου. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα gunes.com ανέφερε ότι οι “πράσινοι” προσέγγισαν μάλιστα τον τουρκικό σύλλογο, κάνοντας πρόταση για τον δανεισμό του διεθνή φορ. Ωστόσο, η προσπάθεια έπεσε στο κενό λόγω οικονομικών διαφορών.

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο Παναθηναϊκός ήρθε σε επικοινωνία με τη Γαλατασαράι θέλοντας να φέρει πίσω στην Ελλάδα τον ποδοσφαιριστή τον οποίο ο νυν σύλλογός του έχει θέσει υπό παραχώρηση. Μάλιστα, ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να προσέφερε 500.000 ευρώ, προκειμένου να καλύψει μέρος του συμβολαίου του Μήτρογλου με τη Γαλατασαράι, το οποίο συνολικά αγγίζει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της τουρκικής ομάδας απέρριψαν την πρόταση, θέλοντας παραπάνω χρήματα για να καλυφθεί παραπάνω ποσοστό του συμβολαίου του. Αν κρίνουμε απ’ όσα γράφουν οι Τούρκοι, ο Παναθηναϊκός είχε ήδη ξεπεράσει το φετινό του “ταβάνι”, το οποίο βρίσκεται στα 300.000 μάξιμουμ για ετήσιο συμβόλαιο. Κάπως έτσι, το θέμα θεωρείται λήξαν, εφόσον ευσταθούν όσα γράφει η gunes.com.

Το δημοσίευμα για τον Μήτρογλου

“Ένα βήμα πριν από την έξοδο ο Μήτρογλου”

Ο Μήτρογλου, ο οποίος έφτασε στην Πόλη με προσδοκίες, δεν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε δημοσίευμα της τουρκικής «fanatik» προ μερικών ημερών, η διοίκηση του συλλόγου κάλεσε τον ατζέντη του Έλληνα φορ και τον ενημέρωσε πως θα πρέπει να ψάχνονται για νέα ομάδα. Ο εν λόγω παίκτης πήγε στην Τουρκία από τη Μαρσέιγ ως μια εξαιρετική λύση, αλλά στο διάστημα που έπαιξε (μισή σεζόν), δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Σύμφωνα με τη fanatik: “O Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος έφτασε από τη Μαρσέιγ για ενάμισι χρόνο, δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα στη Γαλατασαράι”. Μάλιστα, οι Τούρκοι θεωρούσαν… σίγουρη την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, προτού έρθει το σημερινό δημοσίευμα που έκανε λόγο για την κρούση του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments