Αθλητισμός

Άγγελος Αναστασιάδης: Η πρόβλεψή του για τα ματς του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ

Άγγελος Αναστασιάδης: Η πρόβλεψή του για τα ματς του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ
Άγγελος Αναστασιάδης: O πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός εξέφρασε την αισιοδοξία του για τα ματς του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ, δίνοντας τύχη στην ομάδα του Άμπελ Φερέιρα.

Άγγελος Αναστασιάδης: Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός και άλλοτε κόουτς του ΠΑΟΚ δεν δίστασε να πει την άποψή του για τα επικείμενα ματς του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό γύρο των ομίλων του Champions League. Ο κ. Αναστασιάδης βρέθηκε μεταξύ άλλων σε μια “ασπρόμαυρη” σύναξη στους Νέους Επιβάτες και αρκετοί από τους παρευρισκομένους ζήτησαν τη γνώμη του για τα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τους Ολλανδούς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του Metrosports.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ήταν αρκετά αισιόδοξος, καθώς όπως είπε ο ΠΑΟΚ έχει μια αρκετά καλή ομάδα και υπογράμμισε μάλιστα ότι οι πιθανότητες των παικτών του Φερέιρα αυξάνονται, από τη στιγμή που οι Ολλανδοί βρίσκονται σε φάση αναδόμησης και ψάχνουν τα πατήματά τους. Στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ο Άγιαξ πούλησε αρκετούς από τους σημαντικότερους παίκτες οι οποίοι πέρσι τον έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του Champions League κι αυτό, σύμφωνα με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό.

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Αναστασιάδης είπε τα εξής: “Τον Οκτώβριο θα δούμε άλλο Αγιαξ, την ομάδα που πέρσι έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση του Champions League. Τώρα είναι ακόμη επηρεασμένος από τις αποχωρήσεις και αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ”

Την Κυριακή η προβολή του “The Invincibles”

Δυο ημέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2019-20, ο ΠΑΟΚ ρίχνει την αυλαία της σεζόν 2018-19 με τη προβολή της ταινίας – ντοκιμαντέρ «The Invincibles». Η ομάδα που πλαισιώνει το PAOK TV και τα New Media του συλλόγου συστήθηκε «επίσημα» στους φίλους του «Δικεφάλου του Βορρά» με την προβολή της πρώτης ταινίας – ντοκιμαντέρ «Final 2018», ενώ είχε ακολουθήσει και η μίνι ταινία «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ»

Η ταινία – ντοκιμαντέρ «The Invincibles» αποτελεί τη συρραφή όλων των κομματιών που συλλέχθηκαν παιχνίδι με το παιχνίδι, προπόνηση με τη προπόνηση, από τη πρώτη επίσημη αναμέτρηση της σεζόν 2018-19 για το πρωτάθλημα, μέχρι και τον τελικό του κυπέλλου, στο άδειο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ έφτασε για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, έγινε η πρώτη Ελληνική ομάδα μετά από 55 χρόνια που κατακτά πρωτάθλημα χωρίς ήττα, ενώ κατέκτησε και το πρώτο νταμπλ στην 93χρονη ιστορία του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments