Αθλητισμός

Άγγελος Αναστασιάδης: Τέλος από την Εθνική Ομάδα

Άγγελος Αναστασιάδης: Τέλος από την Εθνική Ομάδα
Άγγελος Αναστασιάδης: Παρελθόν από το τιμόνι της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου αποτελεί ο έμπειρος τεχνικός.

Άγγελος Αναστασιάδης: Σε αναζήτηση νέου Ομοσπονδιακού τεχνικού βρίσκεται η ΕΠΟ, καθώς πριν από λίγο οριστικοποιήθηκε το “διαζύγιο” με τον έμπειρο τεχνικό. Ουσιαστικά, σύμφωνα με δημοσιεύματα, απομένουν μόνο οι τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η υπόθεση, με την Ομοσπονδία να βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση αντικαταστάτη για τον πάγκο της ομάδας. Το πρωί της Δευτέρας, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος συναντήθηκε με τον Άγγελο Αναστασιάδη, γνωστοποιώντας του ότι η ΕΠΟ θέλει να λήξει τη μεταξύ τους συνεργασία. Φυσικά, υπάρχουν ορισμένες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, όπως το ύψος της αποζημίωσης που δικαιούται να λάβει ο Έλληνας τεχνικός.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να τα ξαναπούν την Τετάρτη για να δουν το πως θα διευθετήσουν τις λεπτομέρειες που αφορούν την αποζημίωση. Το ουσιώδες είναι ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν θα καθοδηγήσει την Εθνική Ομάδα στις αναμετρήσεις του Σεπτέμβρη για τα προκριματικά του Euro 2020. Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, Αναστασιάδης και ΕΠΟ θα δώσουν τα χέρια την Τετάρτη και θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα το τέλος της συνεργασίας τους.

Παράλληλα, εκτός του 66χρονου τεχνικού, τα πόστα τους θα αφήσουν και δύο πρώην διεθνείς, κάτοχοι του Euro 2004. Ο λόγος για τους Στέλιο Γιαννακόπουλο, ο οποίος ήταν εκ των βοηθών του Αναστασιάδη, αλλά και Άγγελο Μπασινά, που ήταν τεχνικός διευθυντής των εθνικών ομάδων. Οι δυο τους αναμένεται να ακολουθήσουν στην έξοδο τον Αναστασιάδη.

Κάπως έτσι, η θητεία του Άγγελου Αναστασιάδη στο “τιμόνι” της γαλανόλευκης ολοκληρώνεται έπειτα από εννέα μήνες.

Η ΕΠΟ του είχε εμπιστευθεί τη θέση τον περασμένο Νοέμβρη, με στόχο να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ομάδα ενόψει των προκριματικών του Euro 2020. Ο απολογισμός του Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής ήταν δύο νίκες (με Φινλανδία στο Nations League και με το Λιχτενστάιν στα προκριματικά), τέσσερις ήττες (δύο στα προκριματικά του Euro από Ιταλία και Αρμενία, μία από την Εσθονία στο Nations League και μία από την Τουρκία σε φιλικό ματς) και μία ισοπαλία με τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments