Αθλητισμός

Χιλάλ Σουντανί: Έτοιμος να μπει και να παίξει

Χιλάλ Σουντανί: Έτοιμος να μπει και να παίξει
Σουντανί: Δηλώθηκε στη λίστα για τα ματς με Μπασακσεχίρ και αναμένεται να αγωνιστεί.

Χιλάλ Σουντανί: Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League απέναντι στην Μπασάκσεχιρ είχε τρεις αλλαγές. Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε τον Παπ Αμπού Σισέ, τον Μπόμπι Αλέν και τον Σουντανί.

Ο Σουντανί τις τελευταίες δύο εβδομάδες δούλεψε εντατικά, έκανε και έξτρα πρόγραμμα και πλέον είναι σε θέση να βοηθήσει ακόμα και ως βασικός. Φυσικά οι πιθανότητες να ξεκινήσει κόντρα στην Μπασακσεχίρ στην Τουρκία είναι ελάχιστες, αλλά από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης, ο 31χρονος άσος είναι σε θέση να βοηθήσει – αν παραστεί ανάγκη – ακόμη και από την αρχή. Για ποιο λόγο λοιπόν ο Αλγερινός μπήκε στη λίστα και «θυσιάστηκε» ο Ντουρμισάι; Δύο είναι στην πραγματικότητα οι λόγοι…

Ο ένας έχει να κάνει με το ότι είναι έτοιμος να παίξει, κάτι το οποίο δε γινόταν παραμονή των αγώνων με την Πλζεν. Μπορεί να μη βρίσκεται τώρα στο 100%, αλλά είναι πολύ κοντά στο να φτάσει στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας. Για 60-70 λεπτά μπορεί να βοηθήσει μια χαρά και σε πολύ υψηλό επίπεδο με τρεξίματα, αντοχές και ενέργεια, βάσει της εικόνας που δείχνει στον Ρέντη.

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με την ποιότητά του. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που ναι μεν η κλασική του θέση είναι στα «φτερά» της επίθεσης, αλλά τόσα χρόνια στα γήπεδα έχει βγάλει μια χαρά το ψωμί του παίζοντας είτε πίσω από τον φορ, είτε ακόμη και στην κορυφή της επίθεσης. Ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στον Σουντανί και θεωρεί ότι μπορεί να αποτελέσει μία από τις πιο ευχάριστες παρουσίες στις διπλές αναμετρήσεις με την πολύ επικίνδυνη Μπασακσεχίρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments