Αθλητισμός

Χατέμ Μπεν Αρφά: Κοντά σε Σαμπντόρια ο Γάλλος

Χατέμ Μπεν Αρφά: Κοντά σε Σαμπντόρια ο Γάλλος
Χατέμ Μπεν Αρφά: Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών εξελίσσονται πολύ καλά, με την τελική συμφωνία να πλησιάζει, γράφουν οι Ιταλοί.

Χατέμ Μπεν Αρφά: Ο Γάλλος επιθετικός πραγματοποίησε μία πολύ καλή χρονιά στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ρεν και είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το όνομα του Μπεν Αρφά γράφτηκε και φέτος το καλοκαίρι στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αλλά όπως και πολλές ακόμα περιπτώσεις δεν απασχόλησε σοβαρά τους ερυθρόλευκους. 

Μία από τις ομάδες που φαίνεται πως έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού είναι η Σαμπντόρια που ψάχνει έναν παίκτη με εμπειρία για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή. Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercatoweb», οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών εξελίσσονται πολύ καλά, με την τελική συμφωνία να πλησιάζει, ενώ μάλιστα υπήρξε και συνάντηση του Μπεν Αρφά με ανθρώπους της ομάδας από τη Γένοβα ύστερα από το φιλικό κόντρα στην Μονακό.

Πλέον αναμένουμε τις εξελίξεις για να δούμε αν ο 32χρονος παίκτης θα μετακομίσει στην Ιταλία, για πρώτη φορά στην καριέρα του. Να θυμίσουμε πως Γάλλος αγωνίστηκε πέρυσι σε συνολικά 41 παιχνίδια (πρωτάθλημα, κύπελλο, Europa League) έχοντας πετύχει 9 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments