Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Το ερωτοσκόπιο της Κυριακής (8/4/19)

Ζώδια προβλέψεις: Το ερωτοσκόπιο της Κυριακής (8/4/19)
Ζώδια προβλέψεις: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (8/4/19).

Ζώδια προβλέψεις: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (8/4/19).

Κριός

Το πάθος της χθεσινής βραδιάς συνεχίζεται, με τη μορφή μιας ημέρας γεμάτης με παιχνιδιάρικο φλερτ. Κρατήστε χαλαρή τη διάθεσή σας καθώς γεμίζετε τις ώρες σας με τρυφερά πειράγματα και ρομαντικές χειρονομίες.

Ταύρος

Σήμερα αισθάνεστε ότι τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στα σχέδιά σας. Μοιραστείτε τις ιδέες σας με τον/την αγαπημένο/η σας και ενθαρρύνετέ τους να συμμετέχουν σε αυτές. Μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στα σχέδιά σας για το μέλλον.

Δίδυμοι

Ο/Η σύντροφός σας είναι πρόθυμος/η να συμμετέχει όταν ξυπνάτε με μια παιχνιδιάρικη διάθεση σήμερα. Διασκεδάστε πειράζοντας και φλερτάροντας ο ένας τον άλλον και μην εκπλαγείτε ό,τι και αν συμβεί.

Καρκίνος

Έχετε αφήσει πολλά πράγματα μισοτελειωμένα και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα τακτοποιήσετε. Φτιάξτε μια λίστα με όσα πρέπει να κάνετε, ζητήστε από τον/τη σύντροφό σας να σας βοηθήσει και να είστε βέβαιοι ότι θα τελειώσετε σε χρόνο μηδέν.

Λέων

Αν σήμερα δεν μπορείτε να αποφασίσετε για τίποτα, μην πιέζετε τον εαυτό σας. Ξεχάστε για λίγο το θέμα που σας απασχολεί και κάντε κάτι διασκεδαστικό με τον/τη σύντροφό σας. Η απάντηση μπορεί να έρθει όταν δεν την ψάχνετε.

Παρθένος

Αντί να παλεύετε να πάρετε μια απόφαση σήμερα, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Όσο λιγότερο χρόνο σπαταλήσετε για να ανησυχείτε, τόσο περισσότερο χρόνο θα έχετε για να απολαύσετε μια χαλαρωτική μέρα με τον/την αγαπημένο/η σας.

Ζυγός

Σήμερα μοιραστείτε τις βαθύτερες σκέψεις σας με τον/τη σύντροφό σας. Μπορεί να χρειαστεί να χαλαρώσετε για να καταφέρετε να τους ανοιχτείτε… Αλλά μόλις αρχίσετε να τους μιλάτε, θα δημιουργήσετε μια τρυφερή και ειλικρινή αλληλεπίδραση.

Σκορπιός

Να είστε προσεκτικοί με τα ρίσκα που θα πάρετε σήμερα, ειδικά αν εμπλέκεται και ο/η σύντροφός σας. Ίσως θα ήταν καλύτερα να μείνετε στα σίγουρα και δοκιμασμένα, να αφήσετε τα παιχνίδια με την τύχη για άλλη μέρα.

Τοξότης

Έχετε πολλά πράγματα στο μυαλό σας σήμερα αλλά ίσως δυσκολεύεστε να φτάσετε στην καρδιά του προβλήματος. Συζητήστε τις ανησυχίες σας με τον/τη σύντροφό σας. Ίσως μπορέσουν να δουν τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία.

Αιγόκερως

Έχετε πολλά να μοιραστείτε με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα. Αλλά αν σας φαίνονται κάπως απόμακροι, καλό θα ήταν να μπείτε κατευθείαν στο ψητό. Κρατήστε τις μακροσκελείς ιστορίες σας για μια άλλη φορά και τώρα απλά πείτε τους τα βασικά.

Υδροχόος

Σήμερα αναζητήστε δημιουργικούς τρόπους για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας προς τον/την αγαπημένο/η σας. Αν συνήθως τα λέτε από το τηλέφωνο, σήμερα δοκιμάστε να τους δώσετε ένα τρυφερό γραπτό σημείωμα. Ένα ερωτικό γράμμα από εσάς θα τους φτιάξει τη μέρα.

Ιχθύες

Σήμερα κρατήστε τα σχέδιά σας ανοιχτά: Δεν θα θέλετε να σκεφτείτε κάτι πολύ συγκεκριμένο μέχρι αργότερα μέσα στη μέρα. Αν είναι δυνατόν, αφήστε τον/την αγαπημένο/η σας να αποφασίσει για το τι θα κάνετε σήμερα. Έχουν μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση από εσάς.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments