Αθλητισμός

Λούκας Ρομπερτόνε: Ο εκλεκτός του Μάρτινς για αντι-Φορτούνης

Λούκας Ρομπερτόνε: Ο εκλεκτός του Μάρτινς για αντι-Φορτούνης
Λούκας Ρομπερτόνε: Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Βελέζ.

Λούκας Ρομπερτόνε: O Ολυμπιακός επικεντρώνεται στην απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού και μετά την απόρριψη της περίπτωσης του Μπενζιά, οι Ερυθρόλευκοι στρέφουν αλλού την προσοχή τους. Στην κορυφή της λίστας των Πειραιωτών βρίσκεται πλέον ο Λούκας Ρομπερτόνε από τη Βελέζ Σάρσφλιντ, ο οποίος αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη περίπτωση, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον θεωρεί κατάλληλο ως τον «αντί-Φορτούνη».

Σύμφωνα με τη «Live Sport», οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με τη Βελέζ, ώστε να κάνουν δικό τους τον παίκτη, που έχει τη δυνατότητα να παίξει, τόσο ως κεντρικός μέσος όσο και ως επιθετικός μέσος. Στο λιμάνι αναζητείται η «χρυσή τομή» με τους Αργεντίνους, ώστε να τον φέρουν στην Ελλάδα και να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του ηγέτη της ομάδας, για τον καιρό που θα λείψει.

Η Βελέζ δεν είναι αρνητική στην πώληση του παίκτη, με την τιμή του να κυμαίνεται από 4 έως 7 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός θα ενδιαφερόταν για τον δανεισμό του Ρομπερτόνε με οψιόν αγοράς, αγοράς δικαιωμάτων ή συνιδιοκτησίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι πέραν του Ρομπερτόνε, άλλοι δύο παίκτες, που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, έχουν προταθεί στους Πειραιώτες και δεν αποκλείεται να γίνει και για αυτούς κίνηση, αφού μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Ο Χαλίλοβιτς της Μίλαν, ο Φερνάντες της Σάο Πάολο και ο Μανουέλ Φερνάντες, που έχει μείνει ελεύθερος από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, είναι άλλες τρεις περιπτώσεις, που απασχολούν τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα ενόψει Μπασακσεχίρ

Η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με την Μπασακσεχίρ θα ολοκληρωθεί με απογευματινή προπόνηση τη Δευτέρα και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα πετάξει την Τρίτη το πρωί για Τουρκία.

H ενημέρωση του Ολυμπιακού: Την Τρίτη στις 10:45 θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας μας για την Τουρκία, όπου την Τετάρτη θα δώσει το πρώτο παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ για το Γ’ Προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Μετά το τέλος του αγώνα η αποστολή θα αναχωρήσει για το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και από εκεί θα πετάξει για να επιστρέψει στην Αθήνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας:

  • Tρίτη 6/8

10:45 Αναχώρηση της αποστολής για την Κωνσταντινούπολη. 18:30 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στo Basaksehir Fatih Terim Stadium 19:00 Προπόνηση (ανοιχτή για τα ΜΜΕ για 15 λεπτά)

  • Τετάρτη 7/8

20:45 Μπασακσεχίρ–ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Basaksehir Fatih Terim Stadium

* Η συνέντευξη Τύπου της Μπασακσεχίρ είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 6/8 στις 18:00 και η προπόνηση της τουρκικής ομάδας στις 19:30.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments