Αθλητισμός

Πέδρο Ενρίκε: Μια “ανάσα” από την Γκαζιαντέπ ο Ισπανός

Πέδρο Ενρίκε: Μια “ανάσα” από την Γκαζιαντέπ ο Ισπανός
Πέδρο Ενρίκε: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ βρίσκεται η Γκαζιαντέπ.

Πέδρο Ενρίκε: Στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στην Γκαζιαντέπ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Βραζιλιάνος επιθετικός ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Ο Ενρίκε είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στον «Δικέφαλο του Βορρά», με τον ατζέντη του παίκτη να τονίζει από την πρώτη στιγμή πως παρά τις όποιες «σειρήνες» υπήρχαν, ο ίδιος ήθελε να παραμείνει στους Θεσσαλονικείς. Από τις πρώτες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ φάνηκε πως δόθηκε η προοπτική της επέκτασης συμβολαίου (σ.σ. εκπνέει το 2020) για έναν ακόμη χρόνο με τις απολαβές του να είναι σχετικά αυξημένες συγκριτικά με τις τωρινές.

Από την πρώτη στιγμή, ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει πως επιθυμούσε την παραμονή του στην ομάδα, ανεξάρτητα της αύξησης που ενδεχομένως να του γίνει στο συμβόλαιο, ωστόσο, δεν ήταν θετικός στην προοπτική η επέκταση της συμφωνίας να γίνει με γνώμονα να δοθεί εκ νέου δανεικός. Ωστόσο, αυτή είναι τελικά η απόφαση που πάρθηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να ανανεώνει τελικά το συμβόλαιο του μέχρι το 2021 και να αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός στη νεοφώτιστη ομάδα του τουρκικού πρωταθλήματος, όπου θα βρει συμπαίκτη τον Αλίν Τόσκα με τον οποία πανηγύρισαν το περσινό νταμπλ του Δικεφάλου. Αξίζει να σημειωθεί πως στη συμφωνία των δύο πλευρών μάλλον θα μπει οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι.

ΠΑΟΚ: Προχωρημένες επαφές για φορ

Ο Δικέφαλος του Βορρά προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και πέρα από την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, είναι σε προχωρημένο στάδιο και η υπόθεση του φορ. Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκεται το όνομα του υψηλόσωμου (1.90μ.) Γκουστάβο Μπλάνκο της Σαχτάρ που αρέσει στον Φερέιρα, ενώ οι πληροφορίες θέλουν τον ΠΑΟΚ να ασχολείται και με πιο έμπειρο παίκτη, 30-31 ετών με πολύ καλή παρουσία σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ήδη έχει γίνει προεργασία σε μεγάλο βαθμό, αλλά για να προχωρήσει η μεταγραφή του απαιτείται το “ΟΚ” του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έφτασε ο μεσημέρι της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη. Το βράδυ του Σαββάτου υπήρχε πολύ έντονη ονοματολογία, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η περίπτωση του Φελίπε Καϊσέδο που έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με την Λάτσιο, ωστόσο εμπλέκεται σε πολλά μεταγραφικά σενάρια τις τελευταίες μέρες.

Ο 30χρονος φορ συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία του ιταλικού συλλόγου σκοράροντας και στο χθεσινό φιλικό με την Πάντερμπορν και υπολογίζεται από τον προπονητή του. Η Λάτσιο, πάντως, θέλει και τον Ολλανδό Μπας Ντοστ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments