Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Η παρουσία που “έκλεψε” την παράσταση στην προπόνηση των Ολλανδών (pics)

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Η παρουσία που “έκλεψε” την παράσταση στην προπόνηση των Ολλανδών (pics)
ΠΑΟΚ - Άγιαξ: Η ξανθιά που βρέθηκε στις εξέδρες την ώρα της προπόνησης του Άγιαξ.

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Οι Ολλανδοί βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη με στόχο να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού ματς του γ’ προκριματικού γύρου στο Champions League στην Άμστερνταμ. Το ηθικό στις τάξεις των φιλοξενούμενων είναι καλό και άπαντες πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν στο αποψινό ματς με την ομάδα του Άμπελ Φερέιρα. Κάτι το οποίο πιστεύουν οι παίκτες αλλά και οι οπαδοί του Άγιαξ, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας, όπως η ξανθιά παρουσία που έγινε αντιληπτή από τον φωτογραφικό φακό στην τελευταία προπόνηση του “Αίαντα” στην Τούμπα. Μάλιστα, η ίδια εμφάνισε και το τατουάζ που έχει χτυπήσει με το σήμα της ολλανδικής ομάδας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σε πτώση η μετοχή του Άγιαξ

Η μετοχή του Άγιαξ ήταν μια από τις πιο δυνατές πριν από λίγους μήνες. Η εκπληκτική πορεία των Ολλανδών μέχρι τα ημιτελικά του Champions League έφερε πολλαπλά κέρδη και σε οικονομικό επίπεδο, καθώς η μετοχή του «Αίαντα» έφτασε τα 24.7 εκατομμύρια ευρώ, φτάνοντας στο ζενίθ της. Έκτοτε, άρχισε η πτώση. Ο αποκλεισμός από την Τότεναμ αλλά και οι πωλήσεις πρωτοκλασάτων παικτών, έφεραν μείωση της τάξεως του 30% μέσα σε τρεις μήνες και συνολικά μία βουτιά 140 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Metrosport για τον προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον γ’ προκριματικό του Champions League.

Μπορεί η μετοχή του Άγιαξ να βρίσκεται σε κάθετη πτώση, ωστόσο συνολικά, τα οικονομικά της ομάδας πηγαίνουν εξαιρετικά. Η πορεία στο Champions League και οι πωλήσεις έχουν φέρει εκατοντάδες εκατομμύρια στα ταμεία των Ολλανδών, οι οποίοι συνηθίζουν να τα επενδύουν σε βελτιώσεις του υπέροχου συστήματος ακαδημιών που διαθέτουν, αναβαθμίζοντας τις σε υλικό επίπεδο αλλά και σε έμψυχο δυναμικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments