Ελλάδα

Ικαρία: Αυτή είναι η αστροφυσικός που εξαφανίστηκε

Ικαρία: Αυτή είναι η αστροφυσικός που εξαφανίστηκε
Ικαρία: Τι έδειξε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 34χρονης αστροφυσικού που εξαφανίστηκε στην Ικαρία.

Ικαρία: Παρά τις εντατικές προσπάθειες, ούτε και το ελικόπτερο με τις θερμικές κάμερες που έψαχνε από αέρος μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας, δεν κατάφερε να εντοπίσει την 34χρονη αστροφυσικό που έχει εξαφανιστεί στην Ικαρία. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι πρόκειται για μια γυναίκα που αγαπάει πολύ τον αθλητισμό, έχοντας αρκετές φωτογραφίες της με αθλητικές δραστηριότητες που έκανε η ίδια. Κάπως έτσι βγήκε και χθες για τρέξιμο αλλά δεν ξαναγύρισε.

Ακόμα και στην τελευταία ανάρτηση της στο Facebook αναφερόταν στον αθλητισμό. Συγκεκριμένα, έγραφε ότι θέλει να κάνει αναρρίχηση στα βράχια παραλίας του νησιού και ρωτούσε αν υπάρχει κάποιος να πάει μαζί της. Με το θρίλερ να συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα, ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων στο οποίο έμενε η 34χρονη μαζί με τον σύντροφό της, μίλησε στην ιστοσελίδα «newsit.gr».

«Ενημερωθήκαμε για την εξαφάνιση, χθες, περίπου στις 11.00 με 11.30 το πρωί. Από την ώρα που το μάθαμε, έγινε προσπάθεια να τη βρούμε την κοπέλα, από την αστυνομία, την πυροσβεστική, από εθελοντές, από κατοίκους. Βοηθήσαμε και εμείς, εγώ και ο γιος μου. Ήρθε και ελικόπτερο με θερμικές κάμερες. Μέχρι τις 9.00 με 9.30 το βράδυ ψάχναμε αλλά δε βρήκαμε τίποτα. Τώρα περιμένουμε το ελικόπτερο να επαναλάβει την πτήση του».

Ικαρία: «Τους μπέρδεψε το στίγμα του κινητού»

«Το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου έδειξε μία τοποθεσία του απέναντι νησιού, των Φούρνων, αλλά όλη αυτή εδώ η περιοχή είναι υπό την επιρροή της κεραίας της κινητής τηλεφωνίας των Φούρνων. Οπότε έγινε ένα μπέρδεμα εκεί, μία εμπλοκή και χάθηκε αυτό το πλεονέκτημα να βρεθεί πού βρίσκεται από το κινητό της. Τώρα κάνουν προσπάθειες να απενεργοποιηθεί αυτή η κεραία των Φούρνων, μήπως και φανεί καθαρά το στίγμα του κινητού της κοπέλας».

Ικαρία: Βρέθηκε αίμα στο κρεβάτι της αγνοούμενης – Συνεχίζονται οι έρευνες

Βρέθηκαν κηλίδες αίματος οι οποίες προέρχονται από ρινορραγία στο κρεβάτι όπου διέμενε η αγνοούμενη αστροφυσικός με τον σύντροφό της. Το εύρημα αναμένεται να σταλεί για εξέταση DNA, την ώρα που οι δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής έχουν «χτενίσει» το νησί προκειμένου να εντοπίσουν τη Βρετανίδα, η οποία πήγε για τρέξιμο και δεν έχει επιστρέψει. Οι Αρχές κυκλοφορούν στους δρόμους με φωτογραφίες της, ρωτώντας τους κατοίκους και τους λοιπούς τουρίστες εάν την έχουν δει τις τελευταίες ώρες. Η αστυνομία και οι εγκληματολόγοι άφησαν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την τύχη της. Μέχρι στιγμής επικεντρώνονται στο τελευταίο στίγμα που άφησε το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο εντοπίστηκε μέσω της κεραίας τηλεφωνίας των Φούρνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί διεμήνυσαν στον σύντροφο της αγνοούμενης να παραμείνει στο νησί ούτως ώστε να βοηθήσει στις έρευνες, ωστόσο η κατάστασή του δεν του επιτρέπει να συνδράμει. Ο ίδιος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ λόγω των εξελίξεων. Την ίδια ώρα, η αδερφή της Βρετανίδας, έκανε έκκληση μέσω facebook ώστε να μην καλούν την 34χρονη στο κινητό της όσοι έχουν τον αριθμό της, για να μην τελειώσει η μπαταρία και κλείσει η συσκευή. Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι έχει ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments