Αθλητισμός

Μεχμέτ Οζκάν: Παραχωρείται και με ένα εκατομμύρια ο στόχος του Ολυμπιακού

Μεχμέτ Οζκάν: Παραχωρείται και με ένα εκατομμύρια ο στόχος του Ολυμπιακού
Μεχμέτ Οζκάν: Η αποκάλυψη ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Τούρκο μέσο έχει κάνει το γύρο της Τουρκίας. Ποια τα δεδομένα για την περίπτωση του.

Μεχμέτ Οζκάν: Η αποκάλυψη του Κριστιάν Καρεμπέ σε τηλεοπτικό σταθμό της Τουρκίας για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μεχμέτ Οζκάν έκανε το γύρο της γειτονικής χώρας. Ο 20χρονος μέσος θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Τουρκίας και αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός μέσος, ενώ μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και ως κεντρικός χαφ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Αντάνα Γκετσεμπιρλιγκι και τον Ιανουάριο του 2016 εντάχθηκε στην Κ19 της Εσκισεχίσπορ. Το καλοκαίρι του 2017 πήρε προαγωγή στην πρώτη ομάδα και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους έκανε το ντεμπούτο του, αγωνιζόμενος ως αλλαγή στο παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στην Ερτζινσανσπόρ.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης του σεζόν μέτρησε 3 συμμετοχές, μετρώντας μόλις 111 λεπτά συμμετοχής. Ωστόσο, η περσινή σεζόν ήταν η χρονιά που έκανε το «ξεπέταγμα» του. Μέσα από την προετοιμασία κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο βασικό σχήμα της τούρκικης ομάδας. Ο νεαρός μέσος από τότε δεν βγήκε από τη βασική 11άδα και πραγματοποίησε συνολικά 34 συμμετοχές, έχοντας 2 ασίστ σε 3.055 λεπτά συμμετοχής. Μέσα από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις τράβηξε πάνω του τα βλέμματα των μεγάλων ομάδων της Τουρκίας, αλλά και του Ολυμπιακού, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών.

Μεχμέτ Οζκάν: Έχει ήδη κάνει κρούση για τον παίκτη ο Ολυμπιακός

Όπως αναφέρει το «Sport24.gr», ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει κρούση στην πλευρά του παίκτη, αλλά όχι στην ομάδα του με την οποία άλλωστε έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021. Κι αυτό γιατί το διοικητικό συμβούλιο της Εσκισεχίρσπορ έχει παραιτηθεί αυτή τη στιγμή και δεν υπάρχει κάποιος για να γίνουν οι διαπραγματεύσεις. Οπότε, όπως είναι λογικό, θα πρέπει να συγκροτηθεί νέο συμβούλιο πρώτα και τότε θα ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Οζκάν.

Πάντως, το σίγουρο είναι πως ο Τούρκος μέσος θα αποχωρήσει από την Εσκισεχίρσπορ, η οποία ζητούσε, τουλάχιστον μέχρι πρότινος, 1 εκατ. ευρώ για την πώλησή του. Μέχρι στιγμής, όμως, ο Ολυμπιακός δεν έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτηση του. Απλώς βρέθηκε σε συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος προφανώς είχε προταθεί. Ρώτησε το καθεστώς του στην Εσκισεχίρσπορ και την τιμή πώλησής του.

Η Εσκισεχίρσπορ έχει ανάγκη από χρήματα, καθώς της έχει επιβληθεί “καμπάνα” από την UEFA και μάλιστα δεν έχει δικαίωμα για μεταγραφές. Στην Τουρκία όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον. Δηλαδή οι Φενέρμπαχτσε, η Γαλατασαράι, η Μπεσίκτας, αλλά και η Μπασακσεχίρ, την οποία και αντιμετωπίζουν οι «ερυθρόλευκοι» για τα προκριματικά του Champions League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments