Αθλητισμός

Ολυμπιακός μετάδοση: Σε ποιο κανάλι θα δείτε τη μάχη των Ερυθρόλευκων

Ολυμπιακός μετάδοση: Σε ποιο κανάλι θα δείτε τη μάχη των Ερυθρόλευκων
Ολυμπιακός μετάδοση: Που θα δείτε την πρώτη «μάχη» των «ερυθρόλευκων» για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Ολυμπιακός μετάδοση: Ο δρόμος για την ευρωπαϊκή διάκριση των Πειραιωτών περνάει αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, απόψε στις 20:45, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports1HD τον 1ο αγώνα Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Πέδρο Μαρτίνς θα επιδιώξουν να βάλουν τις βάσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα, εν όψει της ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» (Τρίτη 13 Αυγούστου, 21:30, Novasports2HD με Pre Game από τις 20:30 και Post Game μετά το τέλος του αγώνα) που θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports, με φόντο την πρόκριση στα Play Offs του UEFA Champions League.

Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου. Το παιχνίδι θα προβληθεί επίσης από την υπηρεσία Nova GO καθώς και ηχητικά από το Novasports.gr

Ολυμπιακός: Η πτήση για την Τουρκία

Η ώρα για την πρώτη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπασακσεχίρ στην Πόλη έφτασε. Οι «ερυθρόλευκοι» στις 20:45 θα αντιμετωπίσουν την τούρκικη ομάδα με μοναδικό στόχο φυσικά ένα αποτέλεσμα που θα τους κάνει φαβορί για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης στην Κωνσταντινούπολη και η κάμερα της ΠΑΕ κάλυψε φυσικά όλο το ταξίδι.

Δείτε πως κατέγραψε την πτήση των Πειραιωτών η κάμερα του Olympiacos TV:

Ποντένσε: «Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, θα τα πούμε στο γήπεδο»

Ο Ποντένσε  εκπροσώπησε τους παίκτες των Πειραιωτών στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Μπασακσεχίρ και στάθηκε στην άρτια προετοιμασία τους, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει με νόημα στις προκλητικές δηλώσεις των Τούρκων που έγιναν νωρίτερα.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου από τον Πορτογάλο:

  • Για το σκορ πρόκρισης που θέλει από τον πρώτο αγώνα η Μπασακσεχίρ και για το γεγονός ότι στέλνουν το μήνυμα πως θα έρθουν στην Αθήνα απλά για… τουρισμό: «Θα τα πούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».
  • Πόσο έτοιμος νιώθεις εσύ και οι συμπαίκτες σου; «Είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι, βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα, είναι το τρίτο επίσημο παιχνίδι για εμάς».
  • Ποιος είναι το φαβορί; «Και οι δύο ομάδες είναι πολύ ποιοτικές. Το απέδειξαν πέρυσι με την απόδοσή τους. Εμείς πρέπει να δούμε το δικό μας παιχνίδι. Είμαστε εδώ για να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments