Τεχνολογία

Google: Όλα τα προϊόντα της θα αποτελούνται από ανακυκλώσιμα υλικά μέχρι το 2022

Google: Όλα τα προϊόντα της θα αποτελούνται από ανακυκλώσιμα υλικά μέχρι το 2022
Google: Η γνωστή εταιρία έκανε γνωστό ότι όλα τις τα προϊόντα θα αποτελούνται από ανακυκλώσιμα υλικά μέχρι το 2022.

Google: Τα τελευταία χρόνια αρκετές εταιρίες έχουν αρχίσει να αποκτούν οικολογική συνείδηση. Μέσα σε αυτές βρίσκεται και η Google. Η εταιρία κολοσσός παραχώρησε συνέντευξη στο Fast Company και αποκάλυψε τα πλάνα της για τα επόμενα χρόνια. Μέσα στα άμεσα σχέδια της είναι όλα της τα προϊόντα να αποτελούνται από ανακυκλώσιμα υλικά. Μάλιστα, ελπίζει ότι αυτό θα έχει γίνει πραγματικότητα μέχρι το 2022.

Αυτά τα προϊόντα περιλαμβάνουν τα Pixel τηλέφωνα, τα Pixelbooks, τα Google Home ηχεία, τη σειρά ασφαλείας Nest και αξεσουάρ όπως θήκες τηλεφώνων και φορτιστές.Η Google ήδη χρησιμοποιεί ανακυκλωμένο πλαστικό στις συσκευές Chromecast, ενώ και το ύφασμα των Google Home ηχείων είναι κατασκευασμένο από πλαστικά μπουκάλια. Επιπροσθέτως της χρήσης ανακυκλωμένων υλικών, η Google υπόσχεται να κάνει όλες τις αποστολές προϊόντων της “πράσινες” μέχρι το 2020.

Google: Δράσεις για λιγότερο άνθρακα

Αυτό σημαίνει πως οι αποστολές φορτίων της Google θα έχουν μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα. Ήδη η Google κατάφερε να μειώσει κατά 40% τους εκπεμπόμενους ρύπους στις μεταφορές της, αλλάζοντάς τες από εναέριες σε θαλάσσιες. Φυσικά ένα τέτοιο εγχείρημα χρειάζεται πολύ καλό προγραμματισμό ανάπτυξης και παραγωγής μιας και οι θαλάσσιες μεταφορές διαρκούν πολύ περισσότερο χρόνο από τις εναέριες.

Παράλληλα η Google έδωσε μια νέα δυνατότητα στην εφαρμογή Google Fit. Η νέα έκδοση της εφαρμογής φέρνει λεπτομερή υποστήριξη καταγραφής ύπνου από τις συνδεδεμένες εφαρμογές που επιτρέπουν το διαμοιρασμό των δεδομένων τους, επιτρέποντας μια πιο ολοκληρωμένη παρακολούθηση του ύπνου σας με γραφήματα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επεξεργασίας του ιστορικού σας. Μία νέα καρτέλα “Ύπνου” θα εμφανιστεί στην Αρχική οθόνη μαζί με τα βήματά σας, τον καρδιακό ρυθμό σας και το βάρος σας. Επιλέγοντάς την θα μπορείτε να δείτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή και ετήσια στατιστικά για τον ύπνο σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments