Ελλάδα

Αμαλία Κάτζου: Αποχώρησε από το OPEN – Φήμες ότι «κλείνει» σε Μέσο του Γιαννακόπουλου

Αμαλία Κάτζου: Αποχώρησε από το OPEN – Φήμες ότι «κλείνει» σε Μέσο του Γιαννακόπουλου
Αμαλία Κάτζου: Η γνωστή δημοσιογράφος αποχώρησε από το OPEN του Ιβάν Σαββίδη και ανεπιβεβαίωτες φήμες την θέλουν να «μετακομίζει» σε Μέσο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Αμαλία Κάτζου: Η περίοδος των μεταγραφών δεν ισχύει μόνο για τον αθλητισμό το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Όπως είναι λογικό μεταγραφές γίνονται και στο τηλεοπτικό πεδίο. Μία από αυτές είναι της Αμαλία Κάτζου που μέχρι πρότινος τη βλέπαμε μέσα από τη συχνότητα του OPEN TV. Η γνωστή δημοσιογράφος παρουσίαζε δελτία ειδήσεων στο κανάλι της Παιανίας ενώ με τον Βαγγέλη Γιακουμή κρατούσαν καθημερινά την πρωινή ενημέρωση στον σταθμό με την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 5:30».

Η ίδια η Αμαλία Κάτζου έγραψε στα social media σχετικά με την αποχώρηση της από το OPEN:

«Ένας κύκλος έκλεισε, ένας άλλος έχει ήδη ανοίξει. Μετά από μία ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη, όπως λένε οι συνάδελφοι και οι τηλεθεατές σεζόν στο Οpen, η συνεργασία μου με το κανάλι λύθηκε. Ήταν ένα ταξίδι που μου έδωσε πολλά και επί καναλιού Εψιλον και όταν μετονομάσθηκε σε Open και άλλαξε ιδιοκτησία. Ευχαριστώ τους συναδέλφους με τους οποίους συνεργάστηκα και όλο το προσωπικό του σταθμού. Τα υπόλοιπα θα τα λύσει η ίδια η ζωή. Σας ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας. Εις το επανιδείν, γιατί σίγουρα κάπου θα ξανασυναντηθούμε».

H δημοσιογράφος, που αρθρογραφούσε και στα ιντερνετικά Μέσα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, θα συνεργαστεί με τον όμιλο της DPG και τα ιντερνετικά δελτια ειδήσεων (DPG WEB TV). Hδη από τις αρχές Αυγούστου η Αμαλία Κάτζου εμφανίστηκε στο CNNgrNews παρουσιάζοντας τις ειδήσεις της ημέρας. Όπως αναφέρουν οι «Τυπολογίες» το διαζύγιο της Αμαλίας Κάτζου με το OPEN ήταν συναινετικό. Επίσης το ίδιο δημοσίευμα σημειώνει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «εξακολουθεί να έχει βλέψεις για την τηλεόραση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments