Αθλητισμός

Τζακ Ρόντγουελ: Περιμένει απάντηση μέχρι την Κυριακή ο Παναθηναϊκός

Τζακ Ρόντγουελ: Περιμένει απάντηση μέχρι την Κυριακή ο Παναθηναϊκός
Τζακ Ρόντγουελ: Ο Νίκος Νταμπίζας έστειλε "τελεσίγραφο" στους εκπροσώπους του Άγγλου χαφ.

Τζακ Ρόντγουελ: Μπορεί ο Άγγλος χάφ να αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο του Παναθηναϊκού για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, αλλά οι Πράσινοι δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για πολύ ακόμα την οριστική απάντησή του. για τον λόγο αυτό ο Παναθηναϊκός  έστειλε “τελεσίγραφο” στους εκπροσώπους του Άγγλου χαφ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη «Live Sport», ο Νίκος Νταμπίζας έδωσε στην πλευρά του Άγγλου χαφ χρόνο μέχρι την Κυριακή (11/8), ώστε να απαντήσει οριστικά, αν θέλει να φορέσει την «πράσινη» φανέλα ή όχι. Τα δεδομένα, πάντως, αυτή τη στιγμή, φαίνεται να μην είναι με το πλευρό της ελληνικής ομάδας, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί μέχρι σήμερα οι διαπραγματεύσεις.

Μετά την τελευταία συζήτηση του τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού» με τον Ρόντγουελ και τους εκπροσώπους του, έχει προκύψει μια απόσταση όχι ιδιαίτερα στο οικονομικό κομμάτι, αλλά κυρίως στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου και στο… διάστημα αναμονής που θέλει να βάλει ο παίκτης την ομάδα. Εν ολίγοις, ο ίδιος θα προτιμούσε ένα μονοετές ή διετές συμβόλαιο και θέλει πρώτα να δει, μήπως υπάρχουν επιλογές στην χώρα του, είτε στην Premier League είτε στην Championship.

Αν, πάντως, αποκτηθεί ο Ρόντγουελ, τότε το πιο πιθανό σενάριο είναι να αποκτηθεί ακόμη ένας μέσος, κυρίως λόγω της δυνατότητάς του να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός. Σε περίπτωση, βέβαια, που η απάντησή του είναι αρνητική, τότε ο Νταμπίζας θα «φουλάρει» για τις υπόλοιπες περιπτώσεις παικτών, που έχει εντοπίσει για τη μεσαία γραμμή.

Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη και Μολό στην Πόλη για το φιλικό με την Μπεσίκτας

Με τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Γιοάν Μολό αναχωρεί σήμερα για την Τουρκία ο Παναθηναϊκός, όπου μία ημέρα αργότερα (10/08) θα αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας σε ένα πολύ δυναστό φιλικό στην Κωνσταντινούπολη. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν σήμερα (8/08) την προετοιμασία τους και ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε τον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Κουρμπέλη, αλλά και τον Γάλλο επιθετικό, Γιοάν Μολό.

Για τον διεθνή μέσο ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο να ταξιδέψει στην Πόλη, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός από το προηγούμενο φιλικό με την Γαλατασαράι, όχι, όμως, και για τον Μολό, μιας και ο έμπειρος παίκτης δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments