Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (9/8/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (9/8/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (9/8/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (9/8/19).

Κριός

Αλλάξτε λίγο τη ρουτίνα σας στον τρόπο που ψάχνετε για νέες γνωριμίες. Επισκεφτείτε μια καινούρια γειτονιά για να βρείτε καφετέριες και κλαμπ που θα σας άρεσε να πάτε. Να είστε ανοιχτοί στην επαφή με άτομα από άλλες περιοχές.

Ταύρος

Είστε λίγο πεισματάρηδες σε ό,τι αφορά την τήρηση της ρουτίνας σας. Σήμερα βγείτε από την ζώνη άνεσής σας και πάρτε ένα ρίσκο. Κάντε κάτι που δεν είχατε τα κότσια να κάνετε και δείτε αν θα σας οδηγήσει πιο κοντά σε μια καινούρια ερωτική γνωριμία.

Δίδυμοι

Τον τελευταίο καιρό δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε με την οικογένειά σας. Μερικές φορές αισθάνεστε ότι σας κάνουν να αισθάνεστε ενοχές όταν μοιράζεστε μαζί τους χαρούμενα νέα. Μην αφήνετε την αρνητική διάθεση κάποιων ανθρώπων να σας εμποδίσει να έχετε στενές σχέσεις με την οικογένειά σας. Κάντε υπομονή και συνεχίστε τις προσπάθειες.

Καρκίνος

Μπορεί να έχετε ταλέντο στη μαγειρική και να μην το έχετε καταλάβει. Προσκαλέστε μερικούς φίλους σε ένα αυτοσχέδιο δείπνο. Βάλτε την ποδιά του σεφ και μαγειρέψτε μερικές συνταγές που πάντα θέλατε να δοκιμάσετε. Ζητήστε από τους φίλους σας να συμμετέχουν στη διαδικασία.

Λέων

Δεν είστε παρορμητικοί τύποι. Πάντα έχετε δυο – τρία εναλλακτικά σχέδια. Είναι βολικό να είστε υπερβολικά προετοιμασμένοι όταν όλοι οι άλλοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται… Αλλά μπορεί να φανείτε άκαμπτοι και μανιακοί με τον έλεγχο. Ενδώστε κάπου – κάπου στον αυθορμητισμό.

Παρθένος

Οργανώστε τη ζωή σας με τη βοήθεια ενός ημερολογίου. Με αυτόν το τρόπο θα καταφέρετε, όχι μόνο να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας αλλά και να μην ξεχάσετε ποτέ ξανά τα γενέθλια κάποιου φίλου ή μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε κατακλυσμένοι από τα συναισθήματά σας και να μην μπορείτε να κάνετε τίποτα. Αντί να καταπιέζεστε, ενδώστε στα συναισθήματα και κλάψτε με την ψυχή σας. Θα αισθανθείτε αμέσως καλύτερα.

Σκορπιός

Οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Σήμερα μην αφήσετε τίποτα στην τύχη, ειδικά στην ερωτική σας ζωή. Μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Σχεδιάστε τις επόμενες κινήσεις σας μεθοδικά.

Τοξότης

Χαλαρώστε! Μην βιάζεστε να περάσετε τις λεπτομέρειες που κάνουν διασκεδαστικό ένα ραντεβού. Είναι λογικό να θέλετε να φτάσετε στο τέρμα για να το γιορτάσετε. Αλλά αν καταφέρετε να πάτε τα πράγματα αργά με κάποιον/α ξεχωριστό/ή, θα αποφύγετε να ξεφουσκώσει ο έρωτας πολύ σύντομα.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείτε να επιτύχετε πολλά αν αποφύγετε τους αντιπερισπασμούς. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη για λίγο τα φλερτ, αν θέλετε να τηρήσετε μια προθεσμία. Αργότερα θα έχετε άφθονο χρόνο για κοινωνικές συναναστροφές.

Υδροχόος

Σήμερα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συναναστροφές σας. Οι απόψεις σας μπορεί να συγκρουστούν με εκείνες ενός καινούργιου ατόμου στη ζωή σας. Κρατήστε τυχόν αμφιλεγόμενα σχόλια για τον εαυτό σας μέχρι να το γνωρίσετε καλύτερα.

Ιχθύες

Οι σχέσεις δεν είναι εύκολες. Στην πραγματικότητα απαιτούν πολύ περισσότερα από όσα μπορείτε να επενδύσετε σε αυτή τη φάση. Δεν είναι κακό να μην θέλετε να δεσμευτείτε σοβαρά με κάποιον/α, όταν το μόνο που θέλετε είναι να περνάτε καλά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments