Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για την Πέμπτη (8/8/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για την Πέμπτη (8/8/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Πέμπτη (8/8/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Πέμπτη (8/8/19).

Κριός – Κάρτα: Το τέσσερα των πεντάκτινων

Μερικές φορές συσσωρεύετε πολλά μαζί. Είναι σαν να μπορείτε να φάτε ό,τι θέλετε από τον μπουφέ μέχρι να σκάσετε αλλά δεν νιώθετε τόσο ικανοποιημένοι όσο θα θέλατε. Σήμερα προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε ένα πράγμα τη φορά. Ζήστε τη ζωή σας σαν να έχετε σκοπό να απολαύσετε την κάθε στιγμή, όχι μόνο να αφαιρείτε πράγματα από τη λίστα με τις δουλειές σας.

Ταύρος – Κάρτα: Το οχτώ των ράβδων

Μπορεί να νιώθετε ότι είστε σε θέση που δεν θέλετε να είστε, αλλά εάν έχετε και την εξουσία να το αλλάξετε; Η ζωή είναι συχνά μια σειρά από προκλήσεις, αλλά υπάρχει κάποια έξοδος πάντα αν το σκεφτείτε. Το υπόσχομαι.

Δίδυμοι – Κάρτα: Το πέντε των κυπέλλων

Για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε, θα πρέπει να κάνετε μια αλλαγή. Για να φτάσετε εκεί που θέλετε, δεν μπορείτε να μείνετε εκεί που είστε πια. Είστε πάντα τόσο πνιγμένοι με αυτά που κάνετε για τους άλλους που δεν μπορείτε να απολαύσετε τα πράγματα που έχετε κερδίσει για τον εαυτό σας. Κάντε σήμερα την πρώτη μέρα που όχι μόνο είστε ευγνώμων αλλά βιώνετε και την καλύτερη ζωή που μπορείτε.

Καρκίνος – Κάρτα: Ο Άσος των ράβδων

Είστε οι πρώτοι που καταλαβαίνετε πότε τα πράγματα δεν είναι όπως πρέπει να είναι. Συχνά, κάνετε θυσίες και προσαρμογές, ώστε να μην βιάσετε τους άλλους ή τους προκαλέσετε προβλήματα. Οι σημερινές αλλαγές αρχίζουν με σας και, ναι, μπορεί να προκαλέσουν κάποια δυσφορία στην αρχή, αλλά τελικά θα φέρουν ανακούφιση.

Λέων – Κάρτα: Το δύο των ράβδων

Είναι συχνά δύσκολο να παρθούν αποφάσεις λόγω του φόβου που βρίσκεται πίσω από το τελικό αποτέλεσμα. Μπορεί να είναι τρομακτικό να ξεκινήσετε ένα νέο έργο, να τελειώσετε ή να ξεκινήσετε μια σχέση ή μια δουλειά. Ο φόβος για το ότι μπορεί να χάσετε κάτι αν δεν είστε εκεί είναι πραγματικός όταν σκέφτεστε τη δέσμευση που απαιτείται. Κάντε τα πράγματα ένα βήμα κάθε φορά και ψάξτε την καρδιά σας. Μακροπρόθεσμα θα διαπιστώσετε ότι αυτή ήταν μια μαγική στιγμή και θα κοιτάξετε πίσω σας και θα αναρωτηθείτε τι φοβόσασταν τόσο;

Παρθένος – Κάρτα: Το εφτά των ξιφών

Η ζωή είναι κάτι περισσότερο από ένα φυσικό ταξίδι, είναι και πνευματικό. Μπορεί να έχετε εμπειρίες με δυνάμεις που δεν μπορούν να περιγραφούν, αλλά που επίσης δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι ήταν αληθινές. 

Ζυγός – Κάρτα: Το πέντε των ξιφών

Αναγνωρίστε τα όρια σας, μέχρι που μπορείτε να φτάσετε; Μην αφήνετε να σας καταβάλλουν αποτυχίες του παρελθόντος, συνεχίστε να προσπαθείτε. Αποφύγετε τις κατά μέτωπο αναμετρήσεις, ιδιαίτερα αν διακυβεύεται το κύρος και η εικόνα σας. Μπορεί προς το παρόν όλα να δείχνουν εναντίον σας, αλλά δεν σημαίνει πως θα είναι έτσι και αύριο.

Σκορπιός – Κάρτα: Το οχτώ των κυπέλλων

Βιώνετε μια πνευματική ανάπτυξη! Τα συναισθήματα είναι δύσκολα όταν αισθάνεστε τόσα διαφορετικά ταυτόχρονα. Δεν πιστεύετε ότι είναι θαυμάσιο που αισθάνεστε τόσο βαθιά και είστε σε θέση να νιώσετε τόση αγάπη;

Τοξότης – Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας

Τα γεγονότα αρχίζουν να παρουσιάζονται τώρα για σας. Καθώς αρχίζετε να συνδέετε τις τελείες και βρίσκετε νόημα σε αυτό που θεωρείτε υψηλότερη δύναμη, πηγή φωτός ή σχέση με το σύμπαν, μην ξεχνάτε ότι είστε μέρος όλων αυτών. Είστε ο απόλυτος δημιουργός της μοίρας σας. 

Αιγόκερως – Κάρτα: Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Είστε η βασίλισσα της ζωής σας και παρόλο που ίσως αισθάνεστε κουρασμένοι αυτή τη στιγμή από τη δουλειά, τη σχολή και όλα αυτά που κάνετε κάθε μέρα, μην ξεχνάτε την αξία σας. Ανταμείψτε τον εαυτό σας. Είστε εκπληκτικοί και κάνετε αυτό που πρέπει να γίνει. Να είστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας.

Υδροχόος – Κάρτα: Ο Κόσμος

Έχετε τόσα πολλά να προσφέρετε στον κατάλληλο άνθρωπο και αν νιώθετε σαν να μην σας βλέπει κανείς, τον πραγματικό εαυτό σας, αυτό συμβαίνει μόνο γιατί δεν έχετε βρει ακόμα την αδελφή ψυχή σας. Ωστόσο, θα τη βρείτε. Απλώς μην συμβιβαστείτε με λιγότερα.

Ιχθύες – Κάρτα: Το έξι των πεντάκτινων

Έχετε τόσα πολλά πράγματα να κάνετε που πρέπει να ψάξετε χρόνο για να απολαύσετε όλα τα μικρά πράγματα στη ζωή που είναι ελεύθερα. Περάστε χρόνο στη φύση. Περπατήστε και εξερευνήστε την υπεροχή της δημιουργίας. Αφήστε το μπλε του ουρανού να μπει στην καρδιά σας και απολαύστε τα μικρά πράγματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments