Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη (8/8/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη (8/8/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (8/8/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (8/8/19).

Κριός

Σήμερα μην απορρίψετε την πρόταση κάποιου/κάποιας φίλου/φίλης για να τον/την συνοδεύσετε σε ένα διπλό ραντεβού. Παρόλο που οι προηγούμενες εμπειρίες σας σάς λένε να το αποφύγετε σαν την πανούκλα, δώστε τους μια ευκαιρία. Ακόμη και αν το ρομάντζο δεν πετύχει, θα έχετε γνωρίσει ένα καινούριο και ενδιαφέρον άτομο.

Ταύρος

Σήμερα μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε μια καινούρια γνωριμία. Ακόμη και αν δεν τα βρείτε με αυτό το άτομο σε ερωτικό επίπεδο, μπορεί να ξέρουν κάποιον/α που θα είναι ιδανικός/ή για εσάς. Κρατήστε τις επιλογές σας ανοιχτές.

Δίδυμοι

Έχετε πει μερικά ψεματάκια και έχει αρχίσει να σας τρώει η συνείδησή σας. Ίσως ήρθε η ώρα να τα πείτε όλα και να ομολογήσετε το λάθος σας. Και μην εκπλαγείτε αν αυτό το άτομο ξέρει ήδη την αλήθεια – οπότε μην ζορίζεστε και πολύ.

Καρκίνος

Μπορεί να έχετε ένα φιλικό άτομο για το οποίο να ενδιαφέρεστε ερωτικά και να μοιράζεστε ένα χόμπι. Κάντε του έκπληξη με εισιτήρια για τη συναυλία του αγαπημένου σας συγκροτήματος ή με μια πρόσκληση για τα εγκαίνια μιας γκαλερί. Τα κοινά σας ενδιαφέροντα θα αποτελέσουν τη βάση για κάτι υπέροχο.

Λέων

Χαλιναγωγήστε την ένταση των συναισθημάτων σας. Το αντικείμενο του πόθου σας μπορεί να το πάρει με λάθος τρόπο. Κρατήστε ουδέτερη και ευγενική στάση. Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να σας καταβάλλουν. Περιμένετε μέχρι τα άστρα να σας επιτρέψουν να εξερευνήσετε τις ακραίες πλευρές της προσωπικότητάς σας.

Παρθένος

Πριν αγοράσετε αυτό το ακριβό αντικείμενο από το διαδίκτυο, σκεφτείτε τις συνέπειες. Αν ξοδεύετε χρήματα που προορίζονται για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σε shopping therapy, απλά κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Να είστε ευγενικοί και να φέρεστε στον εαυτό σας με σεβασμό.

Ζυγός

Αποφύγετε τα γνωστά λημέρια σήμερα – αν σας ξέρουν κάπου, κρατηθείτε μακριά. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξερευνήσετε νέα μέρη. Έχετε πολύ καιρό να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Ρωτήστε τους συναδέλφους σας ή διαβάστε τον τοπικό οδηγό για να βρείτε πού θα πάτε απόψε.

Σκορπιός

Τα συναισθήματά σας είναι ιδιαίτερα έντονα σήμερα αλλά προσπαθήστε να παραμείνετε προσγειωμένοι. Μην αρπάζεστε με το παραμικρό και μην βγάζετε συμπεράσματα αν δεν έχετε όλες τις πληροφορίες. Διατηρήστε την αξιοπιστία σας χωρίς να χάσετε φίλους ή συμμάχους.

Τοξότης

Τα πάτε τόσο καλά με όλους τώρα, που το τηλέφωνό σας δεν έχει σταματήσει να χτυπάει εδώ και μέρες. Επιλέξτε προσεκτικά τα ραντεβού σας αλλά φροντίστε να αφήσετε και ελεύθερο χρόνο για να μείνετε μόνοι. Μην αφήνετε όποιον να ‘ναι να εισβάλλει στον προσωπικό σας χώρο.

Αιγόκερως

Είστε σκληρά καρύδια, ειδικά σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Και παρόλο που έχετε παρατήσει ερωτικούς συντρόφους και σας έχουν παρατήσει, έχετε προχωρήσει μπροστά έχοντας πάρει μαθήματα. Να το θυμάστε αυτό σήμερα, όταν ένας/μία ακαταμάχητος/η τύπος/κοπέλα μπει στη ζωή σας.

Υδροχόος

Αισθάνεστε πολύ ζεστοί και τρυφεροί σήμερα. Δεν θα μπορούσατε να θυμώσετε με κάποιον, ακόμα και αν το προσπαθούσατε. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξαναφτιάξετε τις σχέσεις σας με έναν άσπονδο φίλο. Ξεκαθαρίστε τα πράγματα μεταξύ σας και προχωρήστε παρακάτω. Ξεκινήστε ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση σας.

Ιχθύες

Έχετε βάλει στο επίκεντρο της ζωής σας ένα συγκεκριμένο άτομο, που δεν είναι βέβαιο ότι αξίζει να βρίσκεται εκεί. Αν συνεχίσετε να επικεντρώνετε την προσοχή σας στο άτομο αυτό, μπορεί να χάνετε άλλες ευκαιρίες. Επαναπροσδιορίστε τις προτεραιότητές σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments