Αθλητισμός

ΑΕΚ: Κινείται για στόπερ – Πρώτος στόχος ο Μπα

ΑΕΚ: Κινείται για στόπερ – Πρώτος στόχος ο Μπα
ΑΕΚ: Η Ένωση φουλάρει για την απόκτηση ενός στόπερ με τον Μπα να είναι στην κορυφή της λίστας, όμως ο Νίκος Λυμπερόπουλος εξετάζει και άλλες εναλλακτικές.

Η ΑΕΚ, μετά τη νίκη της με 2-0 στη Ρουμανία κόντρα στην Κραϊόβα και τη διαφαινόμενη πρόκρισή της στα playoffs του Europa League, έχει στρέψει την προσοχή της στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και Σβάρνα, προκειμένου να τους πλαισιώσει.

Όπως όλα δείχνουν ο εκλεκτός του προπονητή της Ένωσης, Μιγκέλ Καρντόσο είναι ο  Αμπντουλαγέ Μπα, για τον οποίο θα γίνει σύντομα νέα πρόταση. Ωστόσο σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ, δεν είναι ο μόνος παίκτης που τσεκάρει για τη θέση η Ένωση.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος θέλει να είναι έτοιμος για το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει το θέμα του 28χρονου «άσου». Για τον λόγο αυτό, διατηρεί επαφές και με άλλους ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν τις θέσεις για να τους έχει stand by σε περίπτωση που δεν εξελιχθεί θετικά η περίπτωση του Μπα με τον οποίο φαίνεται να υπάρχει μια απόσταση στο οικονομικό στην πρώτη προσέγγιση που έγινε.

ΑΕΚ: Η παρακάμερα από το μεγάλο διπλό της Ένωσης στη Ρουμανία

Η ΑΕΚ αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος, πήρε πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας επί της Κράιοβα με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από τους Μάνταλο και Λιβάγια.Πλέον οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται με το… ενάμισι πόδι στα playoffs του Europa League και καλούνται να ολοκληρώσουν τη δουλειά στο ΟΑΚΑ.

Δείτε τι κατέγραψε η παρακάμερα της αναμέτρησης όπως το ανέβασε στο επίσημο κανάλι της στο η ΠΑΕ ΑΕΚ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments