Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Σισέ και Κούτρη

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Σισέ και Κούτρη
Ολυμπιακός: Όσο μένουν εκτός ενδεκάδας ή 18άδας ο Σισέ και ο Κούτρης τόσο φουντώνουν τα σενάρια αποχώρησής τους

Ολυμπιακός: Ο Λεονάρντο Κούτρης και ο Παπέ Σισέ ήταν από τους βασικούς ποδοσφαιριστές την περυσινή χρονιά στον Ολυμπιακό. Φέτος ο Πέδρο Μάρτινς δεν τους έχει χρησιμοποιήσει καθόλου σε κανένα από τα επίσημα παιχνίδια των Πειραιωτών (δύο με Βικτόρια Πλζεν και ένα με Μπασακσεχίρ).

Για τον Σενεγαλέζο στόπερ υπάρχει η δικαιολογία ότι ήταν με την εθνική του ομάδα μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου Εθνών της Αφρικής, και ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να τον ξεκουράσει. Όμως ίδια περίπτωση ήταν και ο Μεριά που έπαιξε με την Τυνησία μέχρι και τον μικρό τελικό του Κυπέλλου Εθνών. Αλλά ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός μπήκε αμέσως στην ενδεκάδα με το που επέστρεψε για να πλαισιώσει τον Σεμέδο.

Όσον αφορά τον Κούτρη, ο Έλληνας αριστερός μπακ έχει μείνει εκτός αποστολή και στα τρία επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Ο Μάρτινς επιμένει στον Τσιμίκα, ο οποίος έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη χρονιά. Τα γεγονότα για τον Κούτρη δείχνουν ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχει πάρει μεταγραφή. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη, αλλά σύντομα όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει. Η Κρίσταλ Πάλας δεν πρόλαβε την προθεσμία στην Αγγλία, όμως η Μαρσέιγ φέρεται να ασχολείται ακόμα με την περίπτωση του Έλληνα μπακ.

O Πέδρο Μαρτίνς πάντως, δείχνει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να προχωρήσει στην παραχώρηση και των δύο ποδοσφαιριστών χωρίς να επηρεαστεί η αγωνιστική κατάστασή του. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα βάλει στην εξίσωση τον Μπα και τον Μάρκοβιτς για τα στόπερ και τον Τοροσίδη και τον Μαρτίνη για την θέση του αριστερού μπακ. Είναι μαθημένος ο Πορτογάλος να βγάζει άσους από το μανίκι.

Ολυμπιακός – Μπασακσεχίρ: Ο Σκωτσέζος Μάντεν σφυρίζει τη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Τον 41χρονο Σκωτσέζο Μπόμπι Μάντεν όρισε η UEFA διαιτητή στο «Γ. Καραϊσκάκης» στη ρεβάνς της νίκης του Ολυμπιακού επί της Μπασακσεχίρ με 1-0. Ο Σκωτσέζος σφύριξε την περασμένη αγωνιστική περίοδο δύο αγώνες ελληνικών ομάδων, όμως δεν υπήρξε θετικό αποτέλεσμα σε κανέναν από τους δύο.

Ο Μάντεν σφύριξε στο Μπενφίκα – ΑΕΚ 1-0 για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. O ίδιος ρέφερι σφύριξε και στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League το παιχνίδι ανάμεσα στη Μίλαν και τον Ολυμπιακό, όπου αν και οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν μέσα στο Μιλάνο υπέστησαν τελικά την ήττα με 3-1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments