Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Μετά τη ρεβάνς με τον Άγιαξ τα μεταγραφικά

ΠΑΟΚ: Μετά τη ρεβάνς με τον Άγιαξ τα μεταγραφικά
ΠΑΟΚ: Οι μεταγραφικές εξελίξεις "παγώνουν". Το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Άγιαξ κρίνει πολλά.

ΠΑΟΚ: «Παγώνουν» όλες οι μεταγραφικές υποθέσεις στον Δικέφαλο του Βορρά. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος θα περιμένουν τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στον Άγιαξ στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» προκειμένου να αποφασίσουν πως θα κινηθούν το επόμενο διάστημα. Τα πάντα εξαρτιόνται από το αποτέλεσμα στην Ολλανδία.

Ο ΠΑΟΚ αν εξαιρέσει κανείς την αποχώρηση του Πέδρο Ενρίκε στην Καϊσέρισπορ, έχουν σταματήσει οποιαδήποτε μεταγραφική υπόθεση, καθώς στο μυαλό όλων στον Δικέφαλο του Βορρά είναι στη ρεβάνς της 13ης Αυγούστου. Το αποτέλεσμα, καλώς ή κακώς, θα κρίνει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό, άλλωστε και να ερχόταν τώρα κάποιος παίκτης πολύ δύσκολα θα μπορούσε να βοηθήσει στο δεύτερο ματς με τον «Αίαντα».

Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει και και αποκλείσει τον Άγιαξ και πάρει την πρόκριση για τα play offs του Champions League, τότε ίσως να μπορέσει να κοιτάξει ποδοσφαιριστές «από το πάνω ράφι» ενόψει της προοπτικής εισόδου στους ομίλους για πρώτη φορά στην Ιστορία του. Βέβαια μία πρόκριση κόντρα στον Αίαντα εξασφαλίζει και την ευρωπαϊκή παρουσία του ΠΑΟΚ (Europa League) τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο.

Στην Τούμπα γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, συνεχίζουν να λογίζονται ως το απόλυτο αουτσάιντερ, γι’ αυτό και έχουν έτοιμες λύσεις, με πολύ λιγότερα χρήματα, που επιβάλλεται να αποκτηθούν για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο η ομάδα, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στην Ευρώπη που θα συνεχίσει (στο Europa League) αναζητώντας μία καλύτερη πορεία σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια.

ΠΑΟΚ: “Μεταγραφή” ο Ελ Καντουρί

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί είναι μία από τις αποκαλύψεις του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Παίζοντας δεύτερος χαφ στον άξονα στο «4-4-2» του Φερέιρα, δεν έχει καμία σχέση με τον μέτριο παίκτη σε προσφορά που είδαμε τα δύο προηγούμενα χρόνια ως 10άρι ή αριστερό πλάγιο επιθετικό. Παίζοντας εκεί που ξέρει καλύτερα είναι απλά εξαιρετικός και υπερπολύτιμος, σαν νέα μεταγραφή για την ομάδα.

Αυτή είναι η πραγματική του θέση (έτσι έκανε καριέρα και στην Ιταλία), αλλά θυσιάζονταν κυρίως στα πλάγια ή ως 10άρι τα δύο προηγούμενα χρόνια για να χωράνε άλλοι παίκτες στο βασικό σχήμα.

Ο Ελ Καντουρί έχει άψογη τεχνική κατάρτιση, διαθέτει πολύ καλή μεταβίβαση (και μακρινή), βλέπει γήπεδο (παίζει με ψηλά το κεφάλι), έχει και τις κάθετες πάσες, αλλά μπορεί και να κουβαλήσει μπάλα, ενώ ανασταλτικά είναι σοβαρός, καθώς ακόμη και απέναντι στον εξαιρετικό Άγιαξ δεν εκτέθηκε αφού κρατάει καλά τη θέση του, έχοντας δίπλα του έναν καθαρό «κόφτη» όπως είναι ο Εσίτι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments