Αθλητισμός

Τάσος Δώνης: Ρωσικό ενδιαφέρον για την απόκτηση του

Τάσος Δώνης: Ρωσικό ενδιαφέρον για την απόκτηση του
Τάσος Δώνης: Σύμφωνα με δημοσιεύματα μια ομάδα από τη Ρωσία είναι διατεθειμένη να δώσει πολλά εκατομμύρια για τον παίκτη της Στουτγκάρδης.

Τάσος Δώνης: Ο νεαρός επιθετικός αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που διαθέτει αυτή τη στιγμή το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρά το γεγονός πως η ομάδα του υποβιβάστηκε ο Τάσος Δώνης πραγματοποίησε καλή σεζόν στην Γερμανία. Ειδικότερα στο δεύτερο μισό της σεζόν ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Στουτγκάρδης. Ο ιστορικός σύλλογος αγωνίστηκε στα μπαράζ , αλλά δεν μπόρεσε να μείνει στην πρώτη κατηγορία.

Η σεζόν για την Στουτγκάρδη έχει ξεκινήσει στη δεύτερη κατηγορία, ωστόσο ο Δώνης έχει αγωνιστεί σε μόλις τέσσερα λεπτά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός επιθετικός δεν έχει καμία διάθεση να αγωνιστεί στην Τσβάιτελιγκα  και ψάχνεται να αποχωρήσει. Αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από πολλές ομάδες που παρακολουθούν την εξέλιξη του Δώνη. Μια από αυτές είναι η Σπαρτάκ Μόσχας.

Τάσος Δώνης: Μέχρι τόσα δίνουν οι Ρώσοι

Σύμφωνα με το Sportime οι Ρώσοι θέλουν πολύ τον παίκτη, αλλά έχουν ταβάνι στα χρήματα που μπορούν να δώσουν. “Προ ημερών γράφτηκε για ενδιαφέρον της Σπαρτάκ Μόσχας για τον διεθνή Έλληνα winger. Η ίδια ομάδα προ ημερών ανακοίνωσε τον Σίρλε! Οπότε κομματάκι δύσκολο. Το θέμα είναι πως ο Δώνης, πάντως, φέρεται να ΄χει πέραση στη ρωσική πρωτεύουσα μια και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Sportime και η στήλη «Παρασκήνια», η Λοκομοτίβ θέλει να τον «χρυσώσει», προσφέροντας ετήσιο συμβόλαιο που αγγίζει τα 2,5 μύρια.

Ο τεχνικός της Λοκομοτίβ, Γιούρι Σέμιν «βλέπει» στο πρόσωπο του γιόκα του προπονητή του Παναθηναϊκού που του λείπει τόσο στα φτερά, όσο και στην πλάτη του Εντερ (Νο9). Το πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση –μέχρι νεοτέρας- φαντάζουν οι αξιώσεις της Στουτγκάρδης που φθάνουν τα 10 εκατ. ευρώ την ίδια στιγμή που οι Ρώσοι δύσκολα πάνε μέχρι 5 «χαρτιά». To be continued…” αναφέρει το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments