Αθλητισμός

Ζοζέ Μουρίνιο: Ανακοινώθηκε από το SkySports (vid)

Ζοζέ Μουρίνιο: Ανακοινώθηκε από το SkySports (vid)
Ζοζέ Μουρίνιο: Ο Πορτογάλος με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου βρήκε νέα δουλειά και αυτή θα είναι στο SkySports!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει μείνει χωρίς ομάδα για να προπονεί από τον Δεκέμβρη του 2018, όταν απολύθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στις αρχές του καλοκαιριού υπήρχε έντονη φημολογία ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία της Νιούκαστλ, αλλά παρά τα όποια σενάρια δεν επέστρεψε στου πάγκους.

Τελικά το μεγάλο “μπαμ” έγινε. Συγκεκριμένα το μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο Sky Sports ανακοίνωσε ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο πλέον θα ανήκει στο δυναμικό της μαζί με μεγάλα ονόματα της Premier League, όπως ο Γκάρι Νέβιλ, ο Τζέιμι Κάραχερ και ο Τζέιμι Ρέντναπ. Εκεί, θα καταθέτει την τεχνική του άποψη για τους αγώνες του πρωταθλήματος της Αγγλίας.

Η πρώτη παρουσία του Special One στην τηλεόραση θα γίνει στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στις δύο πρώην ομάδες του, τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι.

Ζοζέ Μουρίνιο: Διαβάζει Δαρβίνο και αρχίζει μάθημα γερμανικών

Ο Special One πριν ανακοινωθεί από το Sky Sports είχε αρκετό ελεύθερο χρόνο τον οποίο γέμιζε με ανάγνωση βιβλίων και εκμάθηση γλωσσών. Ο Μουρίνιο είχε αποκαλύψει σε αποκλειστική συνέντευξη στο Sky Sports, ότι διαβάζει τελευταία Δαρβίνο, ενώ από Σεπτέμβρη στο πρόγραμμα θα βάλει και τα γερμανικά.

«Είναι πολύ σημαντικό για κάθε άνθρωπο να διαβάζει. Μου αρέσει να μελετώ συγγραφείς διαφόρων περιόδων και πρόσφατα ένας φίλος μου είπε να διαβάσω Κάρολο Δαρβίνο. Έχει γράψει ότι δεν είναι το πιο δυνατό είδος αυτός που επιβιώνει, ούτε το πιο έξυπνο, αλλά αυτό που προσαρμόζεται στην αλλαγή. Και αρκετές φορές η αλλαγή δεν είναι πάντα για καλό, κάποιες φορές αλλάζουμε προς το χειρότερο, αλλά είναι σημαντικό να το αντιλαμβάνεσαι και να προσαρμόζεσαι», ανέφερε και πρόσθεσε για τις γλώσσες:

«Για έναν Πορτογάλο είναι εύκολο να μάθει ισπανικά και ιταλικά. Τα γαλλικά και τα αγγλικά δεν είναι καθόλου εύκολα και τα γερμανικά πολύ δύσκολα. Στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν θα γυρίσω στο Λονδίνο, θα κάνω μαθήματα δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Για ποιο λόγο θα μάθω γερμανικά; Ειλικρινά όχι επειδή σκέφτομαι να πάω στη Μπούντεσλιγκα. Δεν υπάρχει κάποια ομάδα εκεί να περιμένει. Απλά μου αρέσει να μαθαίνω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments