Αθλητισμός

Ματέο Γκαρσία: Και η Άντερλεχτ στο παιχνίδι της απόκτησής του

Ματέο Γκαρσία: Και η Άντερλεχτ στο παιχνίδι της απόκτησής του
Ματέο Γκαρσία: Οι Ισπανοί πάντως εκτιμούν ότι εντός 48ώρου θα τελειώσει το ζήτημα του Αργεντινού επιθετικού.

Ματέο Γκαρσία: Το σίριαλ της μεταγραφής του Αργεντινού επιθετικού καλά κρατεί. Τα τελευταία 24ωρα όλα έδειχναν οτι θα καταλήξει στον Ολυμπιακό, καθώς οι ερυθρόλευκοι ήταν οι μοναδικοί που είχαν καταθέσει πρόταση στη Λας Πάλμας για την απόκτησή του.

Όμως το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019, ο Άρης έκανε δυνατό μπάσιμο για τον Γκαρσία, με τους Ισπανούς να γράφουν για ανατροπή δεδομένων, καθώς ο τεχνικός διευθυντής της Λας Πάλμας είναι υπέρ της παραχώρησης του παίκτη στους Θεσσαλονικείς. Νεότερες πληροφορίες θέλουν την ισπανική ομάδα να διαπραγματεύεται και με την Άντερλεχτ.

Για την ακρίβεια, καιρό τώρα είναι γνωστό ότι η ομάδα του Βελγίου έχει καταθέσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του αθλητή. Το μόνο που μένει είναι να φανεί, αν οι Βέλγοι θα προκαλέσουν νέα αλλαγή δεδομένων. Οι Ισπανοί πάντως εκτιμούν ότι εντός 48ώρου θα τελειώσει το ζήτημα του Ματέο Γκαρσία.

Ανακοίνωσε τον Τσαντλί η Άντερλεχτ

Ο Νασέρ Τσαντλί είναι και επίσημα παίκτης της Άντερλεχτ, με τη βελγική ομάδα να αποκτά τον 30χρονο μεσοεπιθετικό με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό. Η περσινή σεζόν δεν ήταν καλή για τον Βέλγο, καθώς σε 22 εμφανίσεις με τους Μονεγάσκους δεν κατάφερε να σκοράρει ή να μοιράσει κάποια ασίστ. Ωστόσο, στην Άντερλεχτ, την ομάδα του παίκτη-προπονητή Βενσάν Κομπανί, αναμένεται να παίξει πολύ σημαντικό και πολύτιμο ρόλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Άντερλεχτ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments